Neler Yeni

Üniversite Sınavı Sonuçlarınız

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
Beyler lise 4 düm mat sıfır edebiyat tyt de yine birşeyler yapıyorum ilk 100.000 girmem lazım siz üni sınavında .... sıralama yaptığınızda günde kaç saat çalıştınız vs bilgi verirseniz sevinirim

tavsiye vermek isterseniz çok mutlu olurum

Mert

80+ Silver
10k yaptım, günüm günümü tutmazdı ama net olarak bakarsak 2-4 saat değişken diyebilirim. Bazı günler direkt 0.

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,607
İsim
Lokman Doğan
Üniversite kazanmadım ama şöyle 60k yaptım istediğim bölüm gelmedi
Sana tavsiyelerim tyt netin şıp 40 lardan 80 olmaz tyt daha çok hıza ve soru tiplerine alışmanla alakalı konularını bitirirsin direkt ayt geçayt daha önemli . Ben dershane filan gittim de inan sadece program oluşturmak için gerisi sende bol bol soru çözecen . Matematikten her bölüm için en az 2 kaynak bitirmelisin . Hafta sonu en az 10 saat çalış istediğin sonucu alacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:

10k yaptım, günüm günümü tutmazdı ama net olarak bakarsak 2-4 saat değişken diyebilirim. Bazı günler direkt 0.
Neyden 10k yaptın ea sayilsal sözel ?

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Sana tavsiyelerim tyt netin şıp 40 lardan 80 olmaz tyt daha çok hıza ve soru tiplerine alışmanla alakalı konularını bitirirsin direkt ayt geçayt daha önemli . Ben dershane filan gittim de inan sadece program oluşturmak için gerisi sende bol bol soru çözecen . Matematikten her bölüm için en az 2 kaynak bitirmelisin . Hafta sonu en az 100 saat çalış istediğin sonucu alacaksın

hocam hafta sonu nasıl 100 saat çalıştınız?

düzeltmişsiniz tamam <3

Sdza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
bilader kendine sövdürtüp bizim uyarı yememizi istiyorsun herhalde :D

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Sadettin Y
kanka anlama kapasitene bağlı, sen aynı konuyu 10 saat çalışıp halledersin, baska biri 2 saatte anlar. Konuyu çalış ustune soru falan çöz olay basit. ben 70bin yyapmıştım

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Tytden ziyade aytye ağırlık ver aytde iyi bir sonuç yapsan tytyi taşır zaten. Ha tytyi de tamamen salma tabi. Çalışma saati de kişiden kişiye değişir senin 10 saat çalışarak aldığın verimi başkası 2 3 saatte alabilir kişiye bağlı tamamen

• Beğen

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,607
İsim
Lokman Doğan
Ayrıca geometri ve fiziğe önem ver tyt matta 25+ yapiyom ama geo olmadığı için 30 üstüne hic çıkamadım

Youtubeden ders videolarini izle okuldaki dershanedeki hocalarsan faydali oluyor bana göre
Türkçe - Benim hocam
Matematik - Mert hoca. , Rm
Biyo - Dr.biyoloji , benim hocam
Kimya - benim hocam
Fizik - vip
Geo - Kenan

• Beğen

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
Ya Beyler Adamsınız Bu Kadar Cevap geleceğini tahmin etmezdim saolun

Sana tavsiyelerim tyt netin şıp 40 lardan 80 olmaz tyt daha çok hıza ve soru tiplerine alışmanla alakalı konularını bitirirsin direkt ayt geçayt daha önemli . Ben dershane filan gittim de inan sadece program oluşturmak için gerisi sende bol bol soru çözecen . Matematikten her bölüm için en az 2 kaynak bitirmelisin . Hafta sonu en az 10 saat çalış istediğin sonucu alacaksın

Aga blm ya TYT TEMELİN KÖTÜ OLDUĞUNDA AYT DE BAYA ZOR OLUYORMUŞ DİYORLAR DOĞRUMU

Ayrıca geometri ve fiziğe önem ver tyt matta 25+ yapiyom ama geo olmadığı için 30 üstüne hic çıkamadım

Youtubeden ders videolarini izle okuldaki dershanedeki hocalarsan faydali oluyor bana göre
Türkçe - Benim hocam
Matematik - Mert hoca. , Rm
Biyo - Dr.biyoloji , benim hocam
Kimya - benim hocam
Fizik - vip
Geo - Kenan
tm için önerebileceğin hocalar varmı , k.b vaktini alıyorum

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,607
İsim
Lokman Doğan

Aga blm ya TYT TEMELİN KÖTÜ OLDUĞUNDA AYT DE BAYA ZOR OLUYORMUŞ DİYORLAR DOĞRUMU

Tm için bilemedim ama zaten tyt de ayni konular dediğim hocalara bak bide ayt de matematik için mert hocadan devam et
Ayt tytye göre zor evet ama tytnin soru kalıbı daha geniş onun için tyt de kendini heba etme sinava göre 70 75 net kurtarir . Tyt de konuların bitince mutlaka deneme çöz haftada 1 2 zaten öyle arttıyor.
Aytye yüklen seni fırlatan o olacak

VAYNİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat Vayni

AYT matematik adına kesinlikle bıyıklı matematik youtubeda çoğu hocadan çalışmışımdır üstüne başka hoca tanımam.

Ysuflix

80+ Gold
kanka lgsyide yatarak geçtim yksyide hiç çalışmadım 1.4m ile mekatronik kazandım :D ama o ddevir bitti artık çalışıp dgs ile 4 yıllık mühendisliğe tamamlicam

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,680
Üyeler
160,583
Son üye
yahooo20
Top Bottom