Komando41.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,309
bu sene staj ve kendi saglık sorunlarımdan dolayı pek calısmadım sayısal berbart ama sozelde guveniyorum kendime aramızda calısmadan kazana varmı merak ettim
Emek harcamadan hiçbir şey elde edemezsin.bu sene staj ve kendi saglık sorunlarımdan dolayı pek calısmadım sayısal berbart ama sozelde guveniyorum kendime aramızda calısmadan kazana varmı merak ettim
Geçen -2 Türkçe neti ile üniversiteye giden kişi görmüştüm.Ülkede baraj olmamasından dolayı sınava bırak çalışmayı sınav hakkında bilgisi olmayan bile kazanabiliyor artık bir yerleri. Önemli olan kazanmaktan kastettiğin şey ne? İyi bir üniversite ise zor, iyi bir bölüm ise o da zor. Ha sen diplomam olsun yeter diyeceğin bir bölüm diyorsan kazanabilirsin.
2 tıllık anestezi istiyorumÜlkede baraj olmamasından dolayı sınava bırak çalışmayı sınav hakkında bilgisi olmayan bile kazanabiliyor artık bir yerleri. Önemli olan kazanmaktan kastettiğin şey ne? İyi bir üniversite ise zor, iyi bir bölüm ise o da zor. Ha sen diplomam olsun yeter diyeceğin bir bölüm diyorsan kazanabilirsin.
2 yıllık anestezi istiyorumAslında şuan kazanmaktan kasıt nedir yani hangi sıralamada kazanmış sayiliyoruz o önemli yoksa şuan ki sınavda herkes kazanıyor
Matematiğin yoksa Türkçe'ye çok iyi odaklan zaman kalmaz ama kalırsa tüm sorulara tekrar göz gezdir. Yaparsın Türkçe'den iyi net elde edersen.2 tıllık anestezi istiyorum
saglık meslek mezunuyum 30 40 puan ordan gelir zatenMatematiğin yoksa Türkçe'ye çok iyi odaklan zaman kalmaz ama kalırsa tüm sorulara tekrar göz gezdir. Yaparsın Türkçe'den iyi net elde edersen.
Hocam ankara üniversitesine baktım tyt 65 net üstü ile almış geçen sene sınava 2 gün var elinizde deneme varsa kendinizi test edin ve banko soru gelen birkaç konuya bakın zaten o konular genelde kolay olur daha fazla veri için yok Atlasa bakın derim orada tüm bölümlerin net ortalaması var ama hiç çalışmadan kolayca 60 üstü yapmak da biraz zor ben kendimden örnek vereyim ilk tyt denememde hiç çalışmadan 57 yapmıştım2 yıllık anestezi istiyorum