Üniversite Tercihi Konusunda Yardım

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,541
Tercih listemi yaptım ancak bir defa daha sormak isterim.
Aklımda üç yer var:
Sakarya
Uludağ
Karadeniz Teknik.
Bunlar arasından Elektrik Elektronik olarak en iyi eğitimi nerede alabilirim daha doğrusu sıralayabilir misiniz teşekkür ederim.
Öneriniz varsa sıralamam 74 bin

Aklımda üç yer var:
Sakarya
Uludağ
Karadeniz Teknik.
Bunlar arasından Elektrik Elektronik olarak en iyi eğitimi nerede alabilirim daha doğrusu sıralayabilir misiniz teşekkür ederim.
tabii ki katü

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin adı Teknik ama adı gibi teknik mi onu bilmiyorum. Normalde teknik üniversitelerin mühendislik bölümlerindeki eğitimi daha kaliteli ve imkanlı oluyor. KTÜ ne derece kaliteli bilmiyorum. Uludağ Üniversitesi de iyi ve prestijli bir üniversite. Sakarya Üniversitesi de fena değil ama diğer iki üniversite kadar kaliteli eğitim verir mi sanmam. Hangisinin puanı daha yüksekse onu başa yazmak daha mantıklı bence.

Üni okurken odtüye filan gidilmediği sürece ege ve marmara bölgesinden çıkılmasını mantıklı bulmuyorum o yüzden uludağı tercih ederdim senin yerinde olsam

Aklımda üç yer var:
Sakarya
Uludağ
Karadeniz Teknik.
Uludağ köklü bir üniversite bildiğim kadarıyla hazırlık eğitimi vs de var orayı yazardım. Yurtlarıda yeni yapıldı. Kampüste metro vs var bildiğim kadarıyla. Her şekilde Uludağ

Uludağ köklü bir üniversite bildiğim kadarıyla hazırlık eğitimi vs de var orayı yazardım. Yurtlarıda yeni yapıldı. Kampüste metro vs var bildiğim kadarıyla. Her şekilde Uludağ
Hocam EE için hazırlık vermiyorlar
Ulaşım olarak dediğiniz gibi rahat ancak eğitim olarak iyi bir şey alabilir miyim acaba?
Akredite ediliyor olması biraz güven verdi ama halen bilmiyorum

Uludağda hazırlık yok ama müdek akreditasyonu var. İngilizceyi de kendin halledebilirsin bence
Post automatically merged:

Hocam EE için hazırlık vermiyorlar
Aynen şuan baktım yok ama bölümün yanında öğrenebilirsen güzel olur.

Yurt, ulaşım, kampüs açısından baktığımızda Uludağ daha mantıklı geliyor bana

Ktü de profesör sayısı fazla ama eğitim türkçe. Sana kalmış okuyan birilerine bul sor. Bence Uludağ.

Uludağda hazırlık yok ama müdek akreditasyonu var. İngilizceyi de kendin halledebilirsin bence

Aynen şuan baktım yok ama bölümün yanında öğrenebilirsen güzel olur.

Yurt, ulaşım, kampüs açısından baktığımızda Uludağ daha mantıklı geliyor bana

Ktü de profesör sayısı fazla ama eğitim türkçe. Sana kalmış okuyan birilerine bul sor. Bence Uludağ.
Yani 2 kurumun da akreditasyonu var müdek tarafından bence kötü bir şey çıkmaz gibime geliyor ikisinde de ve Uludağ kafama yattı gibi.

Geri