Neler Yeni

üniversitede bilgisisayar bölümü de yazılım var mı ??

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,784
İsim
Taha yücel
şimdi internette baktım üniversite alanlarında yazılım yazmıyor bilgisayar mühendisliği diye yazıyor bilgisayar mühendisliği seçince yazılım öğrene biliyormuyuz yazılımcı olmak için bu bölümü seçmemiz mi lazım ?

Chrollo04

80+ Bronze
bilgisayar mühendisleri adı üstünde bilgisayar bilimi öğrenir yazılım bunun bir dalı ikisiyle de yazılımcı olursun ama yazılımcı olmak amacınsa yazılım mühendisliği oku bence

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,784
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayar mühendisleri adı üstünde bilgisayar bilimi öğrenir yazılım bunun bir dalı ikisiyle de yazılımcı olursun ama yazılımcı olmak amacınsa yazılım mühendisliği oku bence
yazılım mühendisliği başka dal mı ? ben bilgisayar mühendisliği dalını seçince içinde ki dallardan yazılım seçiyoruz sanıyordum :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

ŞİMDİ ben yazılımcı olmak için bilgisayar mühendisliği mi seçicem yazılımmı ?

Chrollo04

80+ Bronze
yazılım mühendisliği başka dal mı ? ben bilgisayar mühendisliği dalını seçince içinde ki dallardan yazılım seçiyoruz sanıyordum :d
bilgisayar mühendisleri donanım ve yazılımı beraber görüyor ondan farklı bir dal yazılımsa tek şeye odaklı

ŞİMDİ ben yazılımcı olmak için bilgisayar mühendisliği mi seçicem yazılımmı ?
ikisiyle de olur bence çok bir önemi yok ama donanımla ilgili bir iş yapmayacaksan yazılım okumak daha mantıklı

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,784
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayar mühendisleri donanım ve yazılımı beraber görüyor ondan farklı bir dal yazılımsa tek şeye odaklı

ikisiyle de olur bence çok bir önemi yok ama donanımla ilgili bir iş yapmayacaksan yazılım okumak daha mantıklı
yazılım mühendisi seçim o zaman

Top Bottom