Neler Yeni

Üniversitede ne okunmalı? Son 2 ay kala bir şeyler yapılabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
alierdemkozalak
12. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim ve son senemdeyim. bilgisayar ile alakalı bir bölüme gitmek istiyorum. Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım gibi bölümlere son 2 ay çalışarak girebilir miyim? Sizce şu an ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Oğuzhan
Aynı düşüncedeyim bende fen bilimler çok zor geliyor bana

Cesarli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda
12. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim ve son senemdeyim. bilgisayar ile alakalı bir bölüme gitmek istiyorum. Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım gibi bölümlere son 2 ay çalışarak girebilir miyim? Sizce şu an ne yapmalıyım?
meslek lisesinde okudugun bolum/alan ile devam etmek istersen, okudugun bolumle ilgili onlisans bolumlerine ek puan veriliyor diye biliyorum

SECA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Selim Çetin
Kardeşimselamlar bilgisayar falan çok okuyan var yapsanda çok bi maaş beklentin olmasın rakibin fazla olur onun yerine sanayide elektrik elektronik işine girsen daha iyi olur bence sevgiler.Çok kasma okuluda yks falan boş iş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
alierdemkozalak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşimselamlar bilgisayar falan çok okuyan var yapsanda çok bi maaş beklentin olmasın rakibin fazla olur onun yerine sanayide elektrik elektronik işine girsen daha iyi olur bence sevgiler.Çok kasma okuluda yks falan boş iş.
daha çok para kazanabilirim ama hocam benim herşeyden önce rahat biryerde çalışmaya ihtiyacım var vicudumdaki problemlerden dolayı çoğu işi yapamıyorum şuan stajda bile ağrılar çekiyorum

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Tekin Ayber
daha çok para kazanabilirim ama hocam benim herşeyden önce rahat biryerde çalışmaya ihtiyacım var vicudumdaki problemlerden dolayı çoğu işi yapamıyorum şuan stajda bile ağrılar çekiyorum
denemelerde kaç puan yapıyıorsun veya toplam sayısal sözel kaç net yapabiliyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mehmed Efe
2 ayda bir şey olmaz

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
...
Hocam halihazır da yüksek netler yapmıyorsanız işiniz zor. Eğer, yapıyorsanız işiniz biraz zor ama ne yazık ki iki ay gibi kısa bir sürede çok iyi bir şey yapamazsınız. Yinede çalışmayı deneyebilirsiniz. Eğer sonraki dönemlerde girecekseniz yardımcı olabilir.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Tekin Ayber
Netlerini yazsa yardımcı olacağız da :D Yazmak istemiyor galiba :p Halbuki ilim yolunda bilim yolunda utanmanın bir alemi yoktur.

BİLMEMEK AYIP DEĞİL, ÖĞRENMEMEK AYIPTIR...

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
alierdemkozalak
denemelerde kaç puan yapıyıorsun veya toplam sayısal sözel kaç net yapabiliyorsun?
girdiğim deneme sınavlarını hiç umursamadım sadece okuldaki dersleri biliyorum o kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç netim olduğunu bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,114
Üyeler
169,529
Son üye
Tufys
Top Bottom