slmbenarda
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
o kadarcık yürüyüşten zarar gelmek xd bide şeyi soriyım kykda mı kalıyosun öyleyseydi yakın mı nasıl gidiş gelişleryürürsün![]()
o kadarcık yürüyüşten zarar gelmek xd bide şeyi soriyım kykda mı kalıyosun öyleyseydi yakın mı nasıl gidiş gelişleryürürsün![]()
kyk ile 15 dk sürüyo yürümek benim bina senin 20 dk fenan sürer.o kadarcık yürüyüşten zarar gelmek xd bide şeyi soriyım kykda mı kalıyosun öyleyseydi yakın mı nasıl gidiş gelişler
anladım aklıma soru geldikçe tercihler bitmeden sormaya çalışırım bu konudan isminiz neydi hocam ve şuan eskişehir tekniği mi yukarısına yazsam yoksa bursayı mı onu düşünüyorum bir de sıralama oranın ne kadar tercih edildiğini gösterir dediniz ya o cümleyi pek anlayamamıştımkyk ile 15 dk sürüyo yürümek benim bina senin 20 dk fenan sürer.
metroya da çok değil maks 20-25 dk sürüyor ve habire otobüs kalkıyor yurtların oradan her tarafa
kyk evet bu arada.
kısacana bilindik yer çok daha fazla yazılır.anladım aklıma soru geldikçe tercihler bitmeden sormaya çalışırım bu konudan isminiz neydi hocam ve şuan eskişehir tekniği mi yukarısına yazsam yoksa bursayı mı onu düşünüyorum bir de sıralama oranın ne kadar tercih edildiğini gösterir dediniz ya o cümleyi pek anlayamamıştım
e tabii o da var valla 10 gündür kafam allak bullak oldu en son hemşire oluyodum ki hala o senaryo komple kapanmadı çok kafa karışıklıklarıyla dolu bi seçim dönemi oldu neyse az dinlenmem gerek iyi geceler dilerimkısacana bilindik yer çok daha fazla yazılır.
Tercihleri etkileyen genelde üniversitesinin bilinirliliği , şehir gibi etmenlere göre değişiyor
kanka bugün başka kişilerden yorum geldi de inşaat için işsiz kalırsın falan dediler tekstile daha çok döndüm gibi bi yorumun olur mukısacana bilindik yer çok daha fazla yazılır.
Tercihleri etkileyen genelde üniversitesinin bilinirliliği , şehir gibi etmenlere göre değişiyor
bilgim yok malesef.kanka bugün başka kişilerden yorum geldi de inşaat için işsiz kalırsın falan dediler tekstile daha çok döndüm gibi bi yorumun olur mu
inşaatı kazandımbilgim yok malesef.
görüşmek üzere o haldeinşaatı kazandım