YazılımKafa
80+ Silver
Çalışmayan öğrenciye nasıl versin. Bide denizbank ne kadar işe yarar şüpheliDeniz bank al 30k limite kadar rahat alırsın istediğin gibi takılırsin
Çalışmayan öğrenciye nasıl versin. Bide denizbank ne kadar işe yarar şüpheliDeniz bank al 30k limite kadar rahat alırsın istediğin gibi takılırsin
Veriyor kanka sicilin temize nitekim ne okuyorsan onun mesleğini yapıyormuş gibi seç ben ogretmenlik okuyordum öğretmen gibi seçtim geliri mesleği 30k ya kadar veriyordu 20 k kullanıyorumÇalışmayan öğrenciye nasıl versin. Bide denizbank ne kadar işe yarar şüpheli
Maaş bordrosu olmadan nasıl verdi? Çok ilginçVeriyor kanka sicilin temize nitekim ne okuyorsan onun mesleğini yapıyormuş gibi seç ben ogretmenlik okuyordum öğretmen gibi seçtim geliri mesleği 30k ya kadar veriyordu 20 k kullanıyorum
Findexin önemli ben 2 kez kredi çekip ödedim kartlarımida hep düzenli ödedim şuan 20k garanti 20k deniz 20k ziraat var. Hepsinide öğrenciyken aldım.Maaş bordrosu olmadan nasıl verdi? Çok ilginç
Sen belliki yıllar önce almışsın. Son 2-3 senedir eskisi gibi kolay değil. Sigorta istiyor. Sigorta girişi olmayınca yapmıyor. Ya da meslek olarak öğrenci değil başka bir şey girilmesi lazımFindexin önemli ben 2 kez kredi çekip ödedim kartlarımida hep düzenli ödedim şuan 20k garanti 20k deniz 20k ziraat var. Hepsinide öğrenciyken aldım.
Öğrenciyim daha yeni başliycam üniye kredi kaetı aldım zirratten 2k limit buğün elime ulaştı limit başvurusu yaptım 10k onaylandıSen belliki yıllar önce almışsın. Son 2-3 senedir eskisi gibi kolay değil. Sigorta istiyor. Sigorta girişi olmayınca yapmıyor. Ya da meslek olarak öğrenci değil başka bir şey girilmesi lazım
Daha önce hiç sigorta yaptın mı? Üzerine olan bir ev vb şey var mı? Başvuruda mesleği ne olarak seçtin?Öğrenciyim daha yeni başliycam üniye kredi kaetı aldım zirratten 2k limit buğün elime ulaştı limit başvurusu yaptım 10k onaylandı
enpara davet kodunda sadece hayvanlara yardım yok mu ?Ben Enpara kullanıyorum, bir yere para gönderirken veyahut başka işlemlerde para kesmiyor. Ama ekstra artısı olan papara tarzı kartlar var sanırsam. Onları da kullanan arkadaşlar önerebilir. Enpara'da kapına kadar geliyolar bankayla uğraşmıyorsun. Enpara alacak olursan haber et, kodu var vereyim, faydalanalım ;D
Bende Axess Kullanıyorum Diğer bankalardan iyi geliyorakbank üniversiteli programına katılıp axess üniversiteli kredi kartı almak bence en mantıklısı kampanyalarını ve avantajlarını incelemeni öneririm.
Üniversiteli Akbanklı
Faizsiz hafta sonu harçlığından ücretsiz işlemlere, ortak ATM kullanımından sevdiğin markalardan kampanyalara Üniversiteli Akbanklı'yla yükseldiğin hayatı yaşa!www.akbank.com
Axess Öğrenci Kredi Kartı Kampanyaları - Akbank
Akbank Axess Öğrenci Kartına başvurun, Chip Para Kazanın! Axess öğrenci kredi kartı kampanyalarını öğrenmek için hemen tıklayın!www.akbank.com
kredi kartını ilk aldığınızda güzel fırsatlar sunuyor. mobilden kayıt olacaksanız referans kodumu paylaşabilirim
kredi kartı önerisinde mama +200tl var.enpara davet kodunda sadece hayvanlara yardım yok mu ?
Sigortam yok üzerime evde yok meslek öğrenci seçtimDaha önce hiç sigorta yaptın mı? Üzerine olan bir ev vb şey var mı? Başvuruda mesleği ne olarak seçtin?