Üniversitesi öğrencisi için en iyi kredi kartı hangisi 2023

Çalışmayan öğrenciye nasıl versin. Bide denizbank ne kadar işe yarar şüpheli
Veriyor kanka sicilin temize nitekim ne okuyorsan onun mesleğini yapıyormuş gibi seç ben ogretmenlik okuyordum öğretmen gibi seçtim geliri mesleği 30k ya kadar veriyordu 20 k kullanıyorum

Enpara ve Akbank.

Veriyor kanka sicilin temize nitekim ne okuyorsan onun mesleğini yapıyormuş gibi seç ben ogretmenlik okuyordum öğretmen gibi seçtim geliri mesleği 30k ya kadar veriyordu 20 k kullanıyorum
Maaş bordrosu olmadan nasıl verdi? Çok ilginç

Findexin önemli ben 2 kez kredi çekip ödedim kartlarımida hep düzenli ödedim şuan 20k garanti 20k deniz 20k ziraat var. Hepsinide öğrenciyken aldım.
Sen belliki yıllar önce almışsın. Son 2-3 senedir eskisi gibi kolay değil. Sigorta istiyor. Sigorta girişi olmayınca yapmıyor. Ya da meslek olarak öğrenci değil başka bir şey girilmesi lazım

Sen belliki yıllar önce almışsın. Son 2-3 senedir eskisi gibi kolay değil. Sigorta istiyor. Sigorta girişi olmayınca yapmıyor. Ya da meslek olarak öğrenci değil başka bir şey girilmesi lazım
Öğrenciyim daha yeni başliycam üniye kredi kaetı aldım zirratten 2k limit buğün elime ulaştı limit başvurusu yaptım 10k onaylandı

Öğrenciyim daha yeni başliycam üniye kredi kaetı aldım zirratten 2k limit buğün elime ulaştı limit başvurusu yaptım 10k onaylandı
Daha önce hiç sigorta yaptın mı? Üzerine olan bir ev vb şey var mı? Başvuruda mesleği ne olarak seçtin?

Ben Enpara kullanıyorum, bir yere para gönderirken veyahut başka işlemlerde para kesmiyor. Ama ekstra artısı olan papara tarzı kartlar var sanırsam. Onları da kullanan arkadaşlar önerebilir. Enpara'da kapına kadar geliyolar bankayla uğraşmıyorsun. Enpara alacak olursan haber et, kodu var vereyim, faydalanalım ;D
enpara davet kodunda sadece hayvanlara yardım yok mu ?

akbank üniversiteli programına katılıp axess üniversiteli kredi kartı almak bence en mantıklısı kampanyalarını ve avantajlarını incelemeni öneririm.

kredi kartını ilk aldığınızda güzel fırsatlar sunuyor. mobilden kayıt olacaksanız referans kodumu paylaşabilirim :)
Bende Axess Kullanıyorum Diğer bankalardan iyi geliyor

enpara davet kodunda sadece hayvanlara yardım yok mu ?
kredi kartı önerisinde mama +200tl var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ olarak enpara da aylık 3 taksit hak veriyo banka sana. Bu 3 taksiti istersen 3 farklı harcamaya 1 taksit ekliyosun. İstersen 1 harcamana 3 taksit. Taksiti dağıtma imkanı veriyor. Taksitli bir harcamayı taksitlendiremiyorsun tabii.

Ben de başvuracağım uzaktan üniversite okuyorum. Mümkünse faizsiz olsun. Kuveyttürk ve qnb ye başvurdum ama şubeye gitmem gerektiği bildiriminini aldım. Aktif olarak işte çalılıyorum dolayısıyla vaktim yok. 15k+ maaş alıyorum. Tavsiye verebilir misiniz kredi kartı için?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,400
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri