Neler Yeni

Üniversiteye para verip gidebilir miyim ?

ustaShifu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yunus
Mesela yıllık ücreti 60k tl olan bir üniversiteye gitmek istesem ama yks sıralamam çok kötü olursa, o üniye girebilir miyim yoksa 60k tl vermeme rağmen yine sıralama ister mi ? yani demek istediğim doğru düzgün bir sıralama yapmazsak da para verip üniye gidebilir miyiz? mesela ben bilgisayar mühendisliği istiyorum güzel bir ünide ama sıralamam iyi gelmeyecek büyük ihtimal.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Mesela yıllık ücreti 60k TL olan bir üniversiteye gitmek istesem ama yks sıralamam çok kötü olursa, o üniye girebilir miyim yoksa 60k TL vermeme rağmen yine sıralama ister mi ? yani demek istediğim doğru düzgün bir sıralama yapmazsak da para verip üniye gidebilir miyiz? mesela ben bilgisayar mühendisliği istiyorum güzel bir ünide ama sıralamam iyi gelmeyecek büyük ihtimal.
Ücretli girişin de belli sıralaması var.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,272
İsim
Bilal Tepe
Mesela yıllık ücreti 60k TL olan bir üniversiteye gitmek istesem ama yks sıralamam çok kötü olursa, o üniye girebilir miyim yoksa 60k TL vermeme rağmen yine sıralama ister mi ? yani demek istediğim doğru düzgün bir sıralama yapmazsak da para verip üniye gidebilir miyiz? mesela ben bilgisayar mühendisliği istiyorum güzel bir ünide ama sıralamam iyi gelmeyecek büyük ihtimal.
Mühendislik için ilk 300bin tıp için 60bin eczanelik için 80 bin e girmem lazım yoksa tercih ekranına düşmez yazamazsin ztn
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ki hehrnagibir mühendislik okucaksan bile ilk 300bin e giremiyosan senin üniversiteye girme gibi bir tenezzulun olmamalı çalış ve gir 👍

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,974
İsim
Oğuz Oğuz
Bazı bölümlerin özel sıralaması var.
Onun altında yapman lazım.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,974
İsim
Oğuz Oğuz
ben en az 130k yaparım bu sıralamayla en iyi gidebileceğim ücretli bilgisayar mühendisi ünisi hangisi oluyo ?
Ekran Görüntüsü (370).png

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Sıralamayı tutturduğunuz sürece mümkün, gidebilirsiniz. Sıralama olayı hakkında tahmin yapmak çok çok zor da o sıralamaya yakın bir sıralamanız olursa ve tercih edenler arasında en yüksek puana sahipseniz yerleşirsiniz kontenjanı kadar.

Top Bottom