Üniversiteye yeni geçecek birisi için en iyi banka?

Reaksiyon skoru
0
Üniversiteye geçeceğim için bir banka hesabı açacağım ama hangisi olmalı bilmiyorum.

Ziraate onlinedan süper şube müşterisi olursan çoğu şeyden komisyon kesmiyor ayrıca kyk kartında ziraatde olucak

iş bankası hem maximum hem nays ile güzel kampanyalar yapıyor bazen

Üniversiteye geçeceğim için bir banka hesabı açacağım ama hangisi olmalı bilmiyorum.
Kuveyt türk kampüs diye bir şey var tüm atmler ücretisiz özel altın dolar kuru kampüs kredi kartı ile her harmacana %10 cashback gibi bikac bisey daha var bi arada ref le 500₺ veriyordu hala var mı bilmiyorum

Ben Akbank'ı kullanıyordum üniversiteye geçince öğrenci olarak tanımladım fast parası kesmiyor youtube ile spotify parası geri hesabıma ödeniyor hesabımdan para atarken falan herhangi bir kesinti olursa onun parasını iade alıyorum öneririm ,hemde mastercard a numaramı kayıt ettim istediğim yerde numaram ile sipariş verebiliyorum kart bilgilerim kayıtlı oluyor mastercard dan dolayı.

NKolay.
Param hesabımda kalsın; istediğimde karttan harcarım, istediğimde masrafsız bir şekilde EFT ve havale gerçekleştiririm. Aynı zamanda istediğim ATM'den masraf ödemeden para çekmek isterim diyorsan, bu kart sana göre.

Şu ana kadar ziraat net olarak gerekli galiba onu biliyorum kykda kalacağım için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,378
Üyeler
184,155
Son üye
bilo3113
Geri