Unlost eco alınır mı?

Lqxirs

80+
Reaksiyon skoru
1
unlost eco almayı düşünüyorum 2 seçenek var aklımda

2 sininde ramlerini 32 yapıcam sizce mantıklımı taksit secenegi mantıklı geldiği için unlost eco düşündüm günümüz oyunlarını oynarken sıkıntı yaşarmıyım yada ilerde
Hem kazık hem kötü parçalar

Alınmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

2 sininde ramlerini 32 yapıcam sizce mantıklımı taksit secenegi mantıklı geldiği için unlost eco düşündüm günümüz oyunlarını oynarken sıkıntı yaşarmıyım yada ilerde
Çok iyi demek isterdim. Ama değil, alınmaz. Bu fiyata daha iyisi çok rahat toplanır.

Alabileceğin en kötü sistemlerden hocam hiç tavsiye etmiyorum çok daha iyi sistemler var bu fiyatlara.
Post automatically merged:

https://www.gamegaraj.com/oem-paketler/corvex-7a-rtx5060ti/ Şu sisteme bakabilirsin.
Yapacağın özelleştirmeler:
1-Anakartı MSI B850M-G yap
2-Ramleri Kingston 5600 mhz olanı seç
3-SSD yi Kingston NV3 seç
Ramleri sonradan 32 yapamazsın ama 2x8 modül koydukları için o ramleri sarı sitede satıp 2x16 modül alman lazım bilgin olsun bunu göz önüne alaraktan alacaksan al. Onun dışında en f/p sistemlerden biri. Paran olunca o dediğimi yaparsın şimdilik 16 götürür her türlü.

Son düzenleme:
başka öneri varmıdır acaba rust gibi oyunları rahatlıkla oynayabilecegim

5070 bulursun kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,895
Üyeler
190,998
Son üye
sansan