Unlost yeni F/P Sistemler alınır mı?

Lazy

80+
Reaksiyon skoru
3

Bu sistemin parçaları nasıl? sizce iyi mi?
50-60k bütçem var. Açıkçası 9 taksitle almayı düşünüyorum bilgisayarı çünkü şuan diğer youtube kanalları 3 takside sadece 65klık bilgisayarları 60k ya satıyorlar. Düşüncem o ki 9 taksitli bir bilgisayar alırsam 9 ay sonra zaten alacağım bilgisayarın taksitleri enflasyon ve parçalardaki fiyat artışı nedeniyle çok daha karlı olucak. Ayrıca ödemeyi de kendim üstleneceğim için benim için daha kolay olucak. Ama farklı fikirlere açığım eğer yanlış düşünüyorsam belirtirseniz sevinirim. Eğer 5-6 takside piyasanın altında gerçekten güzel indirimli ve güzel parçaları olan bir sistem biliyorsanız önerebilir misiniz?

dipnot: gamegarajın 9 ay taksitli sistemlerine baktım fakat fiyatına göre güzel sistem pek göremedim bu bütçede. biraz daha pahalı geldi bana.

Bu sistemin parçaları nasıl? sizce iyi mi?
50-60k bütçem var. Açıkçası 9 taksitle almayı düşünüyorum bilgisayarı çünkü şuan diğer youtube kanalları 3 takside sadece 65klık bilgisayarları 60k ya satıyorlar. Düşüncem o ki 9 taksitli bir bilgisayar alırsam 9 ay sonra zaten alacağım bilgisayarın taksitleri enflasyon ve parçalardaki fiyat artışı nedeniyle çok daha karlı olucak. Ayrıca ödemeyi de kendim üstleneceğim için benim için daha kolay olucak. Ama farklı fikirlere açığım eğer yanlış düşünüyorsam belirtirseniz sevinirim. Eğer 5-6 takside piyasanın altında gerçekten güzel indirimli ve güzel parçaları olan bir sistem biliyorsanız önerebilir misiniz?

dipnot: gamegarajın 9 ay taksitli sistemlerine baktım fakat fiyatına göre güzel sistem pek göremedim bu bütçede. biraz daha pahalı geldi bana.
Abdullah abinin 63k ya çıkardığı sistem canavar gibi fp onu almaya çalış

Abdullah abinin 63k ya çıkardığı sistem canavar gibi fp onu almaya çalış
az önce izledim yani kafama yatmadı değil ama o da dediğim kategoride gibi bir şey. tek tek toplasan 69k yapıyor o da 64kya satıyor. 60k falan olsa direkt çat diye 5 taksitle alır bi gram şüpheyle bile bakmam.

az önce izledim yani ufak bi kafamda yanmadı değil ama o da dediğim kategoride gibi bir şey. tek tek toplasan 69k yapıyor o da 64kya satıyor. 60k falan olsa direkt çat diye 5 taksitle alır bi gram şüpheyle bile bakmam.
7800x3d 9070xt ikilisini zaten 70den aşşağı zor bulursunuz. Bence değerlendirin yoksa işlemciden kımsanız gerekecek. Bana pek mantıklı gelmedi unlostun sistemler

7800x3d 9070xt ikilisini zaten 70den aşşağı zor bulursunuz. Bence değerlendirin yoksa işlemciden kımsanız gerekecek. Bana pek mantıklı gelmedi unlostun sistemler
9 taksit çok işime gelmese zaten bi gram düşünmem. bu arada 7800x3d 9070xt ikilisi genelde 2 3 haftada bir incehesap gaming gecesinde 60kya 3 taksitle satılıyor şu ana kadar baya gördüm. denk gelmemiş olabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%10 bile indirimi olmayan sistemleri bize nasılda kakalıyorlar ya eskiden böyle degildi
ya herkes fazlasıyla para vurmanın derdinde firmalar açısından. abdullah abi ve unlost(cantuğ abi) ikisi de kar gütcek adamlar değil ama anlaştıkları firmalar gerçekten yaptığı indirimlerin bi tık ilerisini yapması lazım. ben şuan incehesap gaming gecesi indirimi falan kovalasam o sistemi o fiyata alıyorum zaten hatta belki daha ucuza... ayrıca taksit özellikle bu ülkede ekonomik zorluk yaşayan kişiler için çok önemli bunun göze alınması ve arttırılması lazım.

9 taksit çok işime gelmese zaten bi gram düşünmem. bu arada 7800x3d 9070xt ikilisi genelde 2 3 haftada bir incehesap gaming gecesinde 60kya 3 taksitle satılıyor şu ana kadar baya gördüm. denk gelmemiş olabilirsiniz.
Siz bilirsiniz hocam abdullah abinin sistemindeki yan bileşenlerde iyi aslında o yüzden size uygun gelmedi bence. Genelde incehesap yan bileşenleri döşüyor bize

fikirleriniz için teşekkür ederim.bu arada etiketlediğim sistemdeki bileşenler markaları vs. nasıl? bi bilginiz var mı acaba?

fikirleriniz için teşekkür ederim.bu arada etiketlediğim sistemdeki bileşenler markaları vs. nasıl? bi bilginiz var mı acaba?
Psu su rampageymiş ürkütücü. Haricinde anakart falan giriş seviye ama yeterli olacaktır. Bu akvaryum kasaların hava akışını pek beğenmiyolar onuda belirteyim ısınma acısından

Siz bilirsiniz hocam abdullah abinin sistemindeki yan bileşenlerde iyi aslında o yüzden size uygun gelmedi bence. Genelde incehesap yan bileşenleri döşüyor bize
çok bir bilgim yok doğrudur dediğiniz. ben şuan ana olarak bütçe açısından karşılaştırma yapıyorum tek tek akakçeden fiyatlara bakıp. yoksa pek bir bileşen veya parça bilgim yok marka bazında.

9070 xt 33k desek
7800x3d 14k desek
anakart 4.5k desek
ramlere 4k desek
ssd 1 tb muadil bulunur 2.5 3k ya
sıvı soğutma yerine phantom spirit alınsa 2k ya çok daha iyi soğutur o çift fanlı sıvı soğutmadan
4 5k ya da kasa alsa

toplam zaten 64 65 yapıyor fırsatlık bi nokta yok o sistemde bence kesinlikle

Psu su rampageymiş ürkütücü. Haricinde anakart falan giriş seviye ama yeterli olacaktır. Bu akvaryum kasaların hava akışını pek beğenmiyolar onuda belirteyim ısınma acısından
tamamdır bunu da aklımda bulundurucam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Geri