Gamers Arena UNLOST X RX9070XT AMD RYZEN 5 9600X 16GB DDR5 1 TB SSD 750W TAVSIYE SISTEM - Fiyatı, Yorumları
Gamers Arena UNLOST X RX9070XT AMD RYZEN 5 9600X 16GB DDR5 1 TB SSD 750W TAVSIYE SISTEM yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bu sistemin parçaları nasıl? sizce iyi mi?
50-60k bütçem var. Açıkçası 9 taksitle almayı düşünüyorum bilgisayarı çünkü şuan diğer youtube kanalları 3 takside sadece 65klık bilgisayarları 60k ya satıyorlar. Düşüncem o ki 9 taksitli bir bilgisayar alırsam 9 ay sonra zaten alacağım bilgisayarın taksitleri enflasyon ve parçalardaki fiyat artışı nedeniyle çok daha karlı olucak. Ayrıca ödemeyi de kendim üstleneceğim için benim için daha kolay olucak. Ama farklı fikirlere açığım eğer yanlış düşünüyorsam belirtirseniz sevinirim. Eğer 5-6 takside piyasanın altında gerçekten güzel indirimli ve güzel parçaları olan bir sistem biliyorsanız önerebilir misiniz?
dipnot: gamegarajın 9 ay taksitli sistemlerine baktım fakat fiyatına göre güzel sistem pek göremedim bu bütçede. biraz daha pahalı geldi bana.