Uzmandan yardım al, durum vahim.beyler nasıl kurtulcam ben bu şeyden dikkatimi hiç bişeye veremiyorum şimdi 3 kez izlediğim filmi 4.kez izliycem büyük ihtimalle gine sıkılmıycam ve ağlıycam
Uzmandan yardım al, durum vahim.beyler nasıl kurtulcam ben bu şeyden dikkatimi hiç bişeye veremiyorum şimdi 3 kez izlediğim filmi 4.kez izliycem büyük ihtimalle gine sıkılmıycam ve ağlıycam
Başka garı bul(!)beyler nasıl kurtulcam ben bu şeyden dikkatimi hiç bişeye veremiyorum şimdi 3 kez izlediğim filmi 4.kez izliycem büyük ihtimalle gine sıkılmıycam ve ağlıycam
Kime diyon?Reaksiyon atmayın artık, zengin oldu...
diyorumki istersen cennetten huri getir gine de gözüm başkasını görmüyor dişilerden soğudum tek gördüğüm kişi ellenbirde megan fox dene transformers ile
neden hayatında bir kere bile karşılaşamayacağın biri için ağlayasınki oyun oyna kafa dağıt olm yaptığın aşırı saçma bişeybeyler nasıl kurtulcam ben bu şeyden dikkatimi hiç bişeye veremiyorum şimdi 3 kez izlediğim filmi 4.kez izliycem büyük ihtimalle gine sıkılmıycam ve ağlıycam
ab güzel değil desemdiyorumki istersen cennetten huri getir gine de gözüm başkasını görmüyor dişilerden soğudum tek gördüğüm kişi ellen
bilmiyorum istemsiz yapıyorum hiç bişey yapasım yok yazılılar yaklaşıyor adam akıllı ders bile çalışamıyorum kafayı yiycemneden hayatında bir kere bile karşılaşamayacağın biri için ağlayasınki oyun oyna kafa dağıt olm yaptığın aşırı saçma bişey
Adam haklı.Git Ellen Page'e baka baka manuel vites asıl, geçiyor.
BTS'ci sümeyyeolm çok kötü bi duyguymuş ölücem ya sanki kusursuz biriymiş gibi geliyor yüzünü gördükçe ağlayasım geliyor sarılmak istiyorum lan çok komik ergenlerle dalga geçen ben aptalın teki oldum çıktım
Ciddisin demi ? Birbirinizi görmeniz falan neredeyse imkansız ondan soruyorum.diyorumki istersen cennetten huri getir gine de gözüm başkasını görmüyor dişilerden soğudum tek gördüğüm kişi ellen
aptalın teki