Jaja50
80+ Silver
ABOOO KİREYZİ KAWGA@crazyreign gibi lezbiyene denk gelmiş g.o.
ABOOO KİREYZİ KAWGA@crazyreign gibi lezbiyene denk gelmiş g.o.
profil resmine bakarsak ela nur'a aşıksın sdklfjsdgfgdfjhgkhghayatımda hiç aşık olmamış biriyim hatta yaşıtlarım falan sevgili olunca falan diyodum ya nasıl bişey bu nasıl aşık oluyolar ağlıyorlar falan aklım hayalim almıyodu hatta kendime Aseksüel diyordum ki Ellen page e aşık olana kadar hayatımda böyle his yaşamadım keşke gerçek hayatta gördüğüm birine aşık olsaydım hem benden yaşca büyük hem ünlü hem lezbiyen ama ben ona aşığım dünyanın en kötü şeyi juno filmi vardı 1 günde 3 kere ard arda izledim ve 1 gram sıkılmadım her yüzünü gördüğünde mutlu oluyorum napıcam ben sanki ölene kadar unutamıycam büyüyüp evlensem bile aklımda kalıcak başka kimseyi sevemiycem gibi geliyor
ya neden ağlıyorsun peki kadın senden yaşlarca büyükaynen knk gidiyim diyim anne baba ben aşık oldum seri psikologoğa götürün beni
@Lecter'in dediğini yap, kökten çözüm cidden.aynen knk gidiyim diyim anne baba ben aşık oldum seri psikologoğa götürün beni
Aşık olduğun birine asıldığın zaman cidden artık o gözle bakmıyorsun :d
ama boyu 1,55 :dya neden ağlıyorsun peki kadın senden yaşlarca büyük
Ulan lecterAşık olduğun birine asıldığın zaman cidden artık o gözle bakmıyorsun :d
nasıl güzel değil ben ölürüm onun içinBence de değil, arkadaş takıntı haline getirmiş. Psikolojisinin iyi olmadığını yazdıklarıyla belli ediyor zaten.
boyla alakası yok lan o kadın belki 30 yaşındaama boyu 1,55 :d
hala guzel değilnasıl güzel değil ben ölürüm onun için
Bencede güzel değil Garriiet daha güzelnasıl güzel değil ben ölürüm onun için
Valla değil, takıntı haline gelmiş sende.nasıl güzel değil ben ölürüm onun için
banada sizin sevdiğiniz kişilerin hiç biri güzel gelmiyorhala guzel değil