Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
bu aşk değilknk ama ben aşık oldum ve bidaha kimseye olamam büyük ihtimal
bu aşk değilknk ama ben aşık oldum ve bidaha kimseye olamam büyük ihtimal
kendimden utanıyorum ama ginede duygularımın önüne geçemiyorum napıyım şuan aşırı cringe ergenler gibiyim
Her olduğunda öyle düşünüyorsun merak etme :dknk ama ben aşık oldum ve bidaha kimseye olamam büyük ihtimal
haram broKendini tek elinle kopar ?
knk ama ben aşık oldum ve bidaha kimseye olamam büyük ihtimal
Yaşadığın şeyin aşk ile uzaktan yakından alakası yok, sadece dış görünüşe yada film vb. gibi şeylerde görülmüş davranışlara ilgi duyuyorsun. Geçici bir şey.
sakat bu kafayı resetlemek lazımknk ama ben aşık oldum ve bidaha kimseye olamam büyük ihtimal
aga be, gözlerin iyileşti mi bari?çocukluktan beri emma watson'a aşığım
Zaten değil, olmasın da. Pek gerekli değil bu yaşta, ciddi olmuyor hiçbiri.o senin suçun değil knk
benim gibi düşünen biri dahaZaten değil, olmasın da. Pek gerekli değil bu yaşta, ciddi olmuyor hiçbiri.
Aşkla hayranlığı karıştırmışsınız gibi duruyor bence.hayatımda hiç aşık olmamış biriyim hatta yaşıtlarım falan sevgili olunca falan diyodum ya nasıl bişey bu nasıl aşık oluyolar ağlıyorlar falan aklım hayalim almıyodu hatta kendime Aseksüel diyordum ki Ellen page e aşık olana kadar hayatımda böyle his yaşamadım keşke gerçek hayatta gördüğüm birine aşık olsaydım hem benden yaşca büyük hem ünlü hem lezbiyen ama ben ona aşığım dünyanın en kötü şeyi juno filmi vardı 1 günde 3 kere ard arda izledim ve 1 gram sıkılmadım her yüzünü gördüğünde mutlu oluyorum napıcam ben sanki ölene kadar unutamıycam büyüyüp evlensem bile aklımda kalıcak başka kimseyi sevemiycem gibi geliyor
bi yanım geçmesini istiyo bi yanım istemiyo bakalım...Aşkla hayranlığı karıştırmışsınız gibi duruyor bence.
Aşk böyle bir şey değil üstad.
Vakit geçirmediğin birini sadece fiziksel özellikleriyle sevmen, ona aşık olduğunu göstermiyor malesef.
Yaşınız kaç bilmiyorum fakat zamanla bu heyecanınız geçecektir.
Şuan çok kafaya taktığınız için böyle hissediyor olabilirsiniz diye düşünüyorum.
Herkesin bir filmde orda burda görüp aşık oldum dediği bir kız veya erkek vardır.
Geçer gider.
Daha iyi açıklanamazdı.Aşkla hayranlığı karıştırmışsınız gibi duruyor bence.
Aşk böyle bir şey değil üstad.
Vakit geçirmediğin birini sadece fiziksel özellikleriyle sevmen, ona aşık olduğunu göstermiyor malesef.
Yaşınız kaç bilmiyorum fakat zamanla bu heyecanınız geçecektir.
Şuan çok kafaya taktığınız için böyle hissediyor olabilirsiniz diye düşünüyorum.
Herkesin bir filmde orda burda görüp aşık oldum dediği bir kız veya erkek vardır.
Geçer gider.