Senin ki aşk değil yeğenim.yemin ederim değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
hepiniz dalga geçiyonuz ayıp lan
umrumda bile olmaz kaç yaşında olduğuYani sen 30 yaşında olduğunda büyük ihtimalle kadın mefta olacak. Geçer.
yada bi yönden doğru da söylüyosundaYani sen 30 yaşında olduğunda büyük ihtimalle kadın mefta olacak. Geçer.
bruh moment öyle bir andır kihayatımda hiç aşık olmamış biriyim hatta yaşıtlarım falan sevgili olunca falan diyodum ya nasıl bişey bu nasıl aşık oluyolar ağlıyorlar falan aklım hayalim almıyodu hatta kendime Aseksüel diyordum ki Ellen page e aşık olana kadar hayatımda böyle his yaşamadım keşke gerçek hayatta gördüğüm birine aşık olsaydım hem benden yaşca büyük hem ünlü hem lezbiyen ama ben ona aşığım dünyanın en kötü şeyi juno filmi vardı 1 günde 3 kere ard arda izledim ve 1 gram sıkılmadım her yüzünü gördüğünde mutlu oluyorum napıcam ben sanki ölene kadar unutamıycam büyüyüp evlensem bile aklımda kalıcak başka kimseyi sevemiycem gibi geliyor
Ben The Umbrella Academy'de izledim pek sevmedim mıymıy bi' gacı işte.Bu arada gerçekten gıcık kadın
kadın çok cringeumrumda bile olmaz kaç yaşında olduğu
Mesaj otomatik birleştirildi:
yada bi yönden doğru da söylüyosunda
Tam da o yüzden sevmiyorum.Ben The Umbrella Academy'de izledim pek sevmedim mıymıy bi' gacı işte.
aga bee 2 sezonluk dizi çıkar şu olaydan olum zaten toplasan 2 saat durmuyosun nası aşık oldun ve kızla konuştun muben de böyleydim okulda ''ya birine aşık olmak bu kadar mı önemli bir şey niye çok abartıyorlar'' diyordum ki LGSde bir kız görüp ona aşık olana kadar
guzel dizi mi ?Ben The Umbrella Academy'de izledim pek sevmedim mıymıy bi' gacı işte.
Ulan !?aga be, gözlerin iyileşti mi bari?
kız değil kadın lezbiyen aşık olmuşaga bee 2 sezonluk dizi çıkar şu olaydan olum zaten toplasan 2 saat durmuyosun nası aşık oldun ve kızla konuştun mu
Bi kadından soğumak için neden.O kadın lezbiyen diye biliyorum ama sen bilirsin.
Fena değil, sanki çocuk dizisi gibi.guzel dizi mi ?