kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Aha buda miliye aşıkguzel dizi mi ?
Aha buda miliye aşıkguzel dizi mi ?
Kız duyarı.kız değil kadın lezbiyen aşık olmuş
yok lan kadın ama belki 30 yaşında falanKız duyarı.
Hahaha. .d
Aga ragnarın yeni dizisini izledinmi?Ben de Elizabeth Gillies'e bir ara çok takıktım. Umarım en kısa zamanda aşarsın bu durumu xd
kn k bende Scarlett Johansonn a aşıktım ta ki önceden p-rnstar olduğunu öğrenene kadar hayallerim yıkıldıhayatımda hiç aşık olmamış biriyim hatta yaşıtlarım falan sevgili olunca falan diyodum ya nasıl bişey bu nasıl aşık oluyolar ağlıyorlar falan aklım hayalim almıyodu hatta kendime Aseksüel diyordum ki Ellen page e aşık olana kadar hayatımda böyle his yaşamadım keşke gerçek hayatta gördüğüm birine aşık olsaydım hem benden yaşca büyük hem ünlü hem lezbiyen ama ben ona aşığım dünyanın en kötü şeyi juno filmi vardı 1 günde 3 kere ard arda izledim ve 1 gram sıkılmadım her yüzünü gördüğünde mutlu oluyorum napıcam ben sanki ölene kadar unutamıycam büyüyüp evlensem bile aklımda kalıcak başka kimseyi sevemiycem gibi geliyor
Yine genç la o. Ellen yasak aşk bildiğin.Aha buda miliye aşık
seri linkkn k bende Scarlett Johansonn a aşıktım ta ki önceden p-rnstar olduğunu öğrenene kadar hayallerim yıkıldı
bruhhayatımda hiç aşık olmamış biriyim hatta yaşıtlarım falan sevgili olunca falan diyodum ya nasıl bişey bu nasıl aşık oluyolar ağlıyorlar falan aklım hayalim almıyodu hatta kendime Aseksüel diyordum ki Ellen page e aşık olana kadar hayatımda böyle his yaşamadım keşke gerçek hayatta gördüğüm birine aşık olsaydım hem benden yaşca büyük hem ünlü hem lezbiyen ama ben ona aşığım dünyanın en kötü şeyi juno filmi vardı 1 günde 3 kere ard arda izledim ve 1 gram sıkılmadım her yüzünü gördüğünde mutlu oluyorum napıcam ben sanki ölene kadar unutamıycam büyüyüp evlensem bile aklımda kalıcak başka kimseyi sevemiycem gibi geliyor
Kanka şuanda izlediğim bir dizi var 2 sezonu kaldı. O bitsin başlayacağım. Bu arada 50 States of Fright adlı diziyi mi söylüyorsun?Aga ragnarın yeni dizisini izledinmi?
ben ona demedim adam lgs de gördüğü kıza aşık olmuşkız değil kadın lezbiyen aşık olmuş