Neler Yeni

Unreal engine 4 kullanmayi nasil oğrenebilirim

Impe

80+ Silver
Kuçuk bağimsiz oyunlar tapicagim ben bunun dilini kullanimini falan nerden oğrenebilirim udemyde kurs veya bir kanal olabilir yani hic bir sey bilmeden sifirdan oğrenecwğim

En İyi Cevap
Haberdar ettiğin için teşekkürler.
Birde bir tane alsam çoğu şeyi oğrenebilur miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsini indirip iade etsek veya hepsini izleyip öyle iade etsek oluyor mu?
Açıkçası zamanında UE4'de multiplayer bir oyun yapmanın YT üzerinden öğrenemeyeceğimi düşünüp Udemy'den Türkçe bir kurs almıştım, 20 dk zor dayandım ve iade ettim.
https://docs.unrealengine.com/en-US/index.html Bu sayfaya bir giriyorsun, bedavaya ne öğrenmek istersen sana öğretiyorlar. Eğer yetmezse (ki yetmemesi çok doğal) ya da videolu istiyorsan https://www.youtube.com/results?search_query=unreal+engine+4+tutorials bak sana bi harika link daha attım.
Sana önereceğim YT kanalları...

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
İngilizcem var ama sözlu degil yani konuşmalari anlamakta zorlaniyorum ama ingilizce arayüzu kolayca kullabilirim yani ingilizce altyazi olsun anlarim
Neredeyse her YT videosunda otomatik olarak İngilizce altyazı oluyor, bazen küçük hatalar olsa bile adamın sesi anlaşılabilirse gayet iyi bir iş çıkarıyor o altyazı. He bazen videonun sahibi otomatik altyazıyı da kapatıyor o zaman ise anlamasan bile çok zorlanmıyorsun çünkü günün sonunda adamın videosunda yaptığı her şeyi tekrar etsen bile çalışıyor. He dersen tekrar etmeme rağmen doğru çalışmadı ya da ben mantığını anlamadım o zaman forumlara gidebilirsin. Forumlarda yazarsan "bu videoda adam şurada şunu yapıyor ama neden?" ya da "bu videoda adam ne yaptıysa aynısını yaptım ama şurada hata aldım" gibisinden gayet yardımcı olacaklardır.

Bi de videoları izleye izleye artık İngilizceyi bi tık daha rahat anlar bir hal alıyorsun (ki bende öyle oldu) bir de zaten bir yerden sonra direkt mantığını anlıyorsun, mantığını anladıktan sonra farklı bi şey denemeyeceksen rahatlıkla istediğin şeyi yapabiliyorsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Impe

80+ Silver
Neredeyse her YT videosunda otomatik olarak İngilizce altyazı oluyor, bazen küçük hatalar olsa bile adamın sesi anlaşılabilirse gayet iyi bir iş çıkarıyor o altyazı. He bazen videonun sahibi otomatik altyazıyı da kapatıyor o zaman ise anlamasan bile çok zorlanmıyorsun çünkü günün sonunda adamın videosunda yaptığı her şeyi tekrar etsen bile çalışıyor. He dersen tekrar etmeme rağmen doğru çalışmadı ya da ben mantığını anlamadım o zaman forumlara gidebilirsin. Forumlarda yazarsan "bu videoda adam şurada şunu yapıyor ama neden?" ya da "bu videoda adam ne yaptıysa aynısını yaptım ama şurada hata aldım" gibisinden gayet yardımcı olacaklardır.

Bi de videoları izleye izleye artık İngilizceyi bi tık daha rahat anlar bir hal alıyorsun (ki bende öyle oldu) bir de zaten bir yerden sonra direkt mantığını anlıyorsun, mantığını anladıktan sonra farklı bi şey denemeyeceksen rahatlıkla istediğin şeyi yapabiliyorsun.
peki bir forumda önerir misin?

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
  • Beğen
Reaksiyonlar: Impe