Neler Yeni

Unreal Engine 5 ile yaptığım hayatta kallma projesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kurthan
Iyi geceler dostlar, bir korku oyunu yapiyordum bunun yaninda bir de hayatta kalma oyunu yapayim dedim. Oyunda zombilerle ve yagmacilarla mucadelemizi anlatacak, Photorealistic ve bodycam kullandim. Onceki projeye hala devam ediyorum, yanina bir de bunu ekledim. Tek bir ss alabildim simdilik yarin okul donusu gameplaylerde gelecek.

Ekler

• IMG-20250218-WA0001.jpg
    IMG-20250218-WA0001.jpg
    388.1 KB · Hit: 100

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
kanka bence tutacak ve değecek bi şeye emek ver zombiler ve yağmacılar çok klişe, yapacağın iş güzel sonuçlar verse bile arada kaynayabilir. daha dikkat çekici şeyler ara

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kurthan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka bence tutacak ve değecek bi şeye emek ver zombiler ve yağmacılar çok klişe, yapacağın iş güzel sonuçlar verse bile arada kaynayabilir. daha dikkat çekici şeyler ara
Catismali bir oyun dusundum ama buda cok Bodycam oyunundan kopya gibi dururdu.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
uzayı arastırdıgımız bi oyun yap farklı gezegenlere gidelim hikayede ilerlerken diğerlerinden ayrı düşelim bi gezegende hapsolalım kurtulmaya çalışalım diğerleriyle iletişim kurmaya çalışalım eğer kafa kafaya verirsek harika işler çıkarabiliriz elimden geldiğince yardımcı olmaya calısırım

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Benim dikkatimi çeken ilk olarak tasarım oldu ağaçlarda daha gerçekçi assetler bulabilirsin unrealda ayrıca hepsi aynı asset ve aynı yöndeler en azından yönlerini boyutlarını vs biraz değiştirirsen daha iyi durabilirler çok tekrarladıkları belli oluyor şuanda ağaçların ama geri kalanı gayet güzel gözüküyor. Eğer aksiyon kamerası hissiyatına uygun movementlerı vs sağlayabilirsen zevkli bir oyun çıkabilir fakat kazancı vs hakkında bir şey diyemem ğstteki arkadaşında dediği gibi arada kaynayabilir.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Yağmur
Iyi geceler dostlar, bir korku oyunu yapiyordum bunun yaninda bir de hayatta kalma oyunu yapayim dedim. Oyunda zombilerle ve yagmacilarla mucadelemizi anlatacak, Photorealistic ve bodycam kullandim. Onceki projeye hala devam ediyorum, yanina bir de bunu ekledim. Tek bir ss alabildim simdilik yarin okul donusu gameplaylerde gelecek.
Bunun için bir çok tavsiye verebilirim fotoğrafa baktığım zaman direkt aklıma Stalker geldi onun tarzına benziyor ama bence oyunu geliştirirsen birden fazla türlü yapabilirsin şuan ki popüler olan hayatta kalma oyunlarını düşün rust Stalker 2 dayz dying light bunları bi düşün dying light ile bölgeleri alabilirsin yagmacilar bölgesi ve düşmanları sivil halk hayatta kalanlar bölgesi fln polislerin askerlerin bölgesi fln bunun gibi küçük yerler ekleyebilirsin bide zombiler olur oda zaten Stalker 2 ve dying light geliyor yine Stalker 2 de olan gibi mutasyonlu yaratıklara da önem verebilirsin eğer oyunu online yaparsan da güzel şeyler çıkar buda rust dayz gibi oyunlardan gelen şey online olursa herkes kendi krallığını kurur savaşır ve daha eğlenceli olabilir bunlar tabi örnek bunları sevmeyebilirsin sadece fikir olarak söylüyorum ama düşünebilecek şeyler mantıklı gelir diye belki söylüyorum yani bu tarz bodycam tarzı ilk kez görülebilir diyebilirim eğlenceli olabilir gerçekçi hayatta kalma oyunu hem bodycam ile daha da ortama girenler olur bence ama eğer online yapmazsan en azından konuşacağınız npc olsun işte iyi insanlar da olsun ki en azından tek hissetmeyek görevler olabilir npc o görevlerden hikâye anlayabiliriz nolduğunu anlayabiliriz hikaye böyle devam edebilir çeşitli yerle baskin görevleri yağmalama görevi fln bu tarz şeylerde gelebilir önerim bu <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kurthan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uzayı arastırdıgımız bi oyun yap farklı gezegenlere gidelim hikayede ilerlerken diğerlerinden ayrı düşelim bi gezegende hapsolalım kurtulmaya çalışalım diğerleriyle iletişim kurmaya çalışalım eğer kafa kafaya verirsek harika işler çıkarabiliriz elimden geldiğince yardımcı olmaya calısırım
Zipline ve parkur mekanigi ekleyip catismali bir sey dusundum hocam eger mekaniklerde basarisiz olursam dediginiz gibi yaparim.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Dostum naber korku oyunu noldu? Ne kadar kaldi

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
Zipline ve parkur mekanigi ekleyip catismali bir sey dusundum hocam eger mekaniklerde basarisiz olursam dediginiz gibi yaparim.
kanka dying light gibi veya ona yakın bir eser çıkaracağım diyorsan tutma kendini sal yardır kaplan ama azıcık bile yaklaşamazsan dediğim gibi arada kaynar değer görmez illa çok yapmak istiyorsan yap tabi destekleriz ama dediğim gibi farklı bakış açıları getirirsen oyunlara ilgi ve değer göreceğine eminim keşke ben yapmayı bilsem detaylarını falan çok güzel oyunlar yaparım da işte

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
berkay
Hikayesi kaliteli indie oyun yaparsan tutar

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Yaptığınız yer zaten Dying Light’da olan safe yerlerinden birine benziyor hocam.Eğer ki bu konuda ilerleyecekseniz arkadaşın(@Wilot ) dediği gibi ağaçlar dışında etraftaki binalarda bi tık gerçek dışı gözüküyor ama yine düzeltilebilir şeyler.UE5 ile harika şeyler yapılabilir.
Çevrenizde ilgisi olan birileri varsa onlarla beraber fikir alarak yapılabilir proje ama zordur.Kolay gelsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kurthan
Dostum naber korku oyunu noldu? Ne kadar kaldi
Iyidir hocam, harita ve cevreyi tasarliyorum, seslendirme ve korku unsurlari kaldi geriye. Onlar zorluyor beni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka dying light gibi veya ona yakın bir eser çıkaracağım diyorsan tutma kendini sal yardır kaplan ama azıcık bile yaklaşamazsan dediğim gibi arada kaynar değer görmez illa çok yapmak istiyorsan yap tabi destekleriz ama dediğim gibi farklı bakış açıları getirirsen oyunlara ilgi ve değer göreceğine eminim keşke ben yapmayı bilsem detaylarını falan çok güzel oyunlar yaparım da işte
Tesekkur ederim hocam, aslinda 3 5 tutorial izleyip cozersiniz. Biraz blenderdanda anlarsaniz modelleride kendiniz yaparsiniz.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Iyidir hocam, harita ve cevreyi tasarliyorum, seslendirme ve korku unsurlari kaldi geriye. Onlar zorluyor beni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tesekkur ederim hocam, aslinda 3 5 tutorial izleyip cozersiniz. Biraz blenderdanda anlarsaniz modelleride kendiniz yaparsiniz.
Seslendirmeye falan girceksiniz yani hmm kac karakter lazım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,387
Üyeler
168,292
Son üye
Hidra
Top Bottom