Rafa_2552 80+ Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 108 Dahası Reaksiyon skoru 38 İsim Mete 21 Ekim 2023 #1 İleride yazılımcı olmayı planlıyorum. Tutorial izleyerek bir noktaya kadar geldim de o yetmiyor. Ezber yok. Ne yapabilirim?
İleride yazılımcı olmayı planlıyorum. Tutorial izleyerek bir noktaya kadar geldim de o yetmiyor. Ezber yok. Ne yapabilirim?
Peter Parker 80+ Bronze Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1,032 Dahası Reaksiyon skoru 467 Konum Queens/New York İsim Berkay Kurt İlgilendiği Kategoriler İnternet Yayıncılığı,laptop 21 Ekim 2023 #2 metto2233 yazmış: İleride yazılımcı olmayı planlıyorum. Tutorial izleyerek bir noktaya kadar geldim de o yetmiyor. Ezber yok. Ne yapabilirim? Devamı için tıklayın... Udemyden Öğrenebilirsiniz bir miktar para verip Uenin arayüzü çok kolay zaten
metto2233 yazmış: İleride yazılımcı olmayı planlıyorum. Tutorial izleyerek bir noktaya kadar geldim de o yetmiyor. Ezber yok. Ne yapabilirim? Devamı için tıklayın... Udemyden Öğrenebilirsiniz bir miktar para verip Uenin arayüzü çok kolay zaten