kıçırıldın
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 108
Beyler 35 upload alıp obsde yayın açtığım zaman 2k kbps veriyor yayınlarımda donmalar oluyor. Yardım edebilecek var mı
10k yaptım. Kaybedilen kareler şuan %66 daHocam bitrate2yi 10Kya çıkarın. obs ayarlarınızı atabilir misiniz bi
Hocam bitrate2yi 10Kya çıkarın. obs ayarlarınızı atabilir misiniz bi
7800xt hocamHocam bu şekilde stabil gözüküyor ekran kartınız nedir ? Bit'i 8K verebilirsiniz
Hocam bu şekilde stabil gözüküyor ekran kartınız nedir ? Bit'i 8K verebilirsiniz
Hocam 8veya 10 Bit sorun çözülmesi gerekiyor. Gereken ayarları yapmışsınız zaten. hangi platform'da yayın yapıyorsunuz başka bir yer de denediniz mi ?7800xt hocam
denemedim ama eski pcde bu ayarlarda 1650 super ekran kartıyla akıcı bir şekilde bu internetle rahatlıkla yayın yapıyordum.Hocam 8veya 10 Bit sorun çözülmesi gerekiyor. Gereken ayarları yapmışsınız zaten. hangi platform'da yayın yapıyorsunuz başka bir yer de denediniz mi ?
Hocam ekran kartında da olabilir amd tarafına hakim değilim tam belki bir kaç ayar değişikliği yaparak sorun çözülebilir. Nvidia olsa hatayı buluruz.denemedim ama eski pcde bu ayarlarda 1650 super ekran kartıyla akıcı bir şekilde bu internetle rahatlıkla yayın yapıyordum.
tamamdır hocam sağolasın araştırıyorumHocam ekran kartında da olabilir amd tarafına hakim değilim tam belki bir kaç ayar değişikliği yaparak sorun çözülebilir. Nvidia olsa hatayı buluruz.