Neler Yeni

Upload-Download Nedir

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Alperen Çatıkkaşli
Arkadaşlar son birkaç gündür iyice emin oldum ki forumda download-uplaod nedir, farkları nelerdir bilmeyen insanlar var belki yardımcı olur bu konu

Upload: Upload kendi bilgisayarında olan dosya,video vs herneyse onu başka bir yere gönderirken veya yüklerken kullanılır. Yani kısaca Yükleme diyebiliriz

Download: Başka bir yerdeki dosya,video vs herneyse onu bilgisayarına indirmeye veya görüntülemeye yarar. Yani kısaca indirme diyebiliriz. Mesela bir siteye girdiğinizde sitenin yüklenme hızı sizin download hızınıza bağlıdır

Resimde de göründüğü gibi benim indirme yani download hızım 87.55 mbps. Yükleme yani upload hızım ise 7.82 mbps

Ben video izlerken veya oyun vs indirirken download yani indirme kısmını kullanıyorum fakat 80 mb ile indirme yamıyorum 10da 1i ile yani yaklaşık 8.7 mb ile indirme yapıyorum
Screenshot_2020-06-07 HIZTESTI com tr ile İnternet bağlantını test et .png

Son düzenleme:

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Alperen Çatıkkaşli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
Birader mizah yapıyorum

Bunuda anlamıyosan ne biliyim

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Abi maşallah çok güzel hızın var. Yarısını bana ver dersem komünist duygularımla hareket etmiş olur muyum?

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Alperen Çatıkkaşli

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
Arkadaşlar son birkaç gündür iyice emin oldum ki forumda download-uplaod nedir, farkları nelerdir bilmeyen insanlar var belki yardımcı olur bu konu

Upload: Upload kendi bilgisayarında olan dosya,video vs herneyse onu başka bir yere gönderirken veya yüklerken kullanılır. Yani kısaca Yükleme diyebiliriz

Download: Başka bir yerdeki dosya,video vs herneyse onu bilgisayarına indirmeye veya görüntülemeye yarar. Yani kısaca indirme diyebiliriz. Mesela bir siteye girdiğinizde sitenin yüklenme hızı sizin download hızınıza bağlıdır

Resimde de göründüğü gibi benim indirme yani download hızım 87.55 mbps. Yükleme yani upload hızım ise 7.82 mbps

Ben video izlerken veya oyun vs indirirken download yani indirme kısmını kullanıyorum
Alıntıyı görüntüle
80 downloadınız varsa, saniyede 10 mb dosya indirirsiniz. download hızı 1/8 olarak alınır.

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Alperen Çatıkkaşli

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
Ciddi ciddi ne olduğunu bilmeyen çok insan var

.

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Alperen Çatıkkaşli
Ciddi ciddi ne olduğunu bilmeyen çok insan var

.
tamam ily yorumu ciddi ve doğru yazmışsın bende beğenip "ciddi ciddi bilmeyen çok insan var" demişim burada neyin mizahını anlamadım da bana yükseldin?:oops:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
Yükselme mizah yapıyorum anlamıyosan ne biliyim dedim

Ben bunda bir yükselme görmüyorum

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Alperen Çatıkkaşli
Yükselme mizah yapıyorum anlamıyosan ne biliyim dedim

Ben bunda bir yükselme görmüyorum
Yok kardeşim neden yükseleyim neyse hadi iyi günler farklı kafalardayız şuan belliki , mesajlaşmalar genelde böyle olur yüz yüze bir şey söylediğinde mimiklerinden felan anlarsın insanın nasıl bir yorum yaptığını fakat mesaj olunca anlamıyorsun. Konu amacından saptı :D

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,761
Üyeler
163,218
Son üye