Merhaba, kablonet kullanıcısıyım 100/5 internet hızım var fakat hız testinde uploadım 2.5 civarlarında geziyor modemi resetleyince düzeliyor 3 4 saat sonra tekrar düşüyor bunun nedeni nedir nasıl çözerim yardımcı olur musunuz?
modemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum firmware update yapın modemeMerhaba, kablonet kullanıcısıyım 100/5 internet hızım var fakat hız testinde uploadım 2.5 civarlarında geziyor modemi resetleyince düzeliyor 3 4 saat sonra tekrar düşüyor bunun nedeni nedir nasıl çözerim yardımcı olur musunuz?
nasıl yapacağım?modemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum firmware update yapın modeme
modem marka model nedir?nasıl yapacağım?
infinity 401modem marka model nedir?
arayüze girip firmware sürümne bakabilirmisiniz o modemler otomatik update oluyormuş bu arada kablosuzmu kablolumu kullanıyorsunuzinfinity 401
kabloluarayüze girip firmware sürümne bakabilirmisiniz o modemler otomatik update oluyormuş bu arada kablosuzmu kablolumu kullanıyorsunuz
resetleyince derken modem kapatıp açmakmı yoksa reset atıp arayüzden temiz kurulum yapıyorsunuzkablolu
modemi açıp kapatmaktan bahsediyorum hocamresetleyince derken modem kapatıp açmakmı yoksa reset atıp arayüzden temiz kurulum yapıyorsunuz
modemin reset bölümüne 5-10 saniye bir kalem vb. cisimle basılı tutun sonra bu videoda adamın yaptıklarını izleyen adam biraz fazla detaya girmişmodemi açıp kapatmaktan bahsediyorum hocam