Arkadaşlar geçen gün apartman önünde çalışma yapılıyordu. İşçiler yeri kazarken elektrik hattını koparmışlar sanırım. Ben dahil apartmandaki birçok kişinin evindeki bütün elektronik cihazlar patladı. Evimdeki kombi patladı. Şarj adaptörleri yandı. Ve en kötüsü de bilgisayarım patladı. Bilgisayarcıya götürüp arıza tespiti yaptırıp fatura kestirdim. Güç kaynağım direkt olarak yanmış. Üstelik A kalite bir psu'ydu. Anakartım yanmış ve ekran kartım da yanmış. Güç kaynağımı değiştirdi. Anakart ve ekran kartımı da tamir etti. Sonuç olarak 47 bin TL masraf çıktı. Medaşa verdim faturayı ödüceklermiş bakalım.
Kısacası böyle bir durum yaşadığım için şuan bilgisayarımı kullanırken halen içim rahat değil. Bir daha olur mu böyle bir şey ? Sanmıyorum. Ama ''Ya olursa'' diye de içimden kötü düşünceler geçiyor.
Akım korumalı priz alacaktım fakat kendine hayrı yok dediler. O halde geriye UPS almak kalıyor. Siz ne düşünüyorsunuz ? Online ups mi almalıyım yoksa Line-interactive UPS iş görür mü ?
Kısacası böyle bir durum yaşadığım için şuan bilgisayarımı kullanırken halen içim rahat değil. Bir daha olur mu böyle bir şey ? Sanmıyorum. Ama ''Ya olursa'' diye de içimden kötü düşünceler geçiyor.
Akım korumalı priz alacaktım fakat kendine hayrı yok dediler. O halde geriye UPS almak kalıyor. Siz ne düşünüyorsunuz ? Online ups mi almalıyım yoksa Line-interactive UPS iş görür mü ?