bende hiç oyle birsey olmadı bende itopyadan klavye istedim 2 hafta cıvarında getirdiler itopya 4 gunde kargoya verdi ben atasehirde oturuyorumatasehirde yani adamlar o kadar yavaski pes upsyle calısılmaz net
Şansla alakası olduğunu sanmıyorum. Buradaki en kötü kargo firması net UPS'dir.ben de hataydan ups ile kargo aldığımda itopyadan 4 günde
başka bir mağazadan 1.5 günde teslim aldım bence şanssızsınız siz
benim mng'den sonra en memnun olduğum UPS.Şansla alakası olduğunu sanmıyorum. Buradaki en kötü kargo firması net UPS'dir.
UPS en iyi kargo şirketlerinden biridirArkadaşlar 13.01.2021 tarihinde itopya.com'dan mouse siparişi verdim ve 14.01.2021'de şipariş kargoya verildi. İstanbul'dan Adana'ya 1 günde yollanan kargo Adana'dan Hatay'a 3 günde yollanmadı. Neyse ona tamam dedim es geçtim. Bugün firmanın ilçemdeki şubesini arayıp kargomun bugün ne zaman dağıtıma çıkacağını sordum ve bana bugün dağıtıma çıkartmayacaklarını söylediler. Abi bu adamların işi ne ki bu kargoyu dağıtıma çıkartmıyorlar. Bu mouse bana bugün lazım çünkü komitem var ve elimde mouse yok. Mecburen gidip şubeden alacağım ama bu yaptıkları gerçekten artık midemi bulandırdı. İtopya'yı seviyorum ama çalıştıkları kargo firması rezalet. UPS kargoya bulaşmayın, bulaştırmayın.
Ek Not: Firmada çalışanlar sanki müşteri biz çalışanmışız gibi üste çıkmaya çalışıyorlar sakın taviz vermeyin böylelerine.
ben ankaradayım, tüm kargolarla sorun yaşadım ancak upsle hiç yaşamadım. en kaliteli kargo ups.Ben kargo firması bile demek istemiyorum. MD2 sistemi de bunlar getirdi bana. Evimden 200 metre ileride gelip almamı söylediler. Sanki dağ başında oturuyorum gibi davranıyorlar.(Hatay'ın merkezinde oturuyorum yanlış anlaşılmasın.)
microsoftun anlaşmalı olduğu kargo şirketi UPS ?Arkadaşlar 13.01.2021 tarihinde itopya.com'dan mouse siparişi verdim ve 14.01.2021'de şipariş kargoya verildi. İstanbul'dan Adana'ya 1 günde yollanan kargo Adana'dan Hatay'a 3 günde yollanmadı. Neyse ona tamam dedim es geçtim. Bugün firmanın ilçemdeki şubesini arayıp kargomun bugün ne zaman dağıtıma çıkacağını sordum ve bana bugün dağıtıma çıkartmayacaklarını söylediler. Abi bu adamların işi ne ki bu kargoyu dağıtıma çıkartmıyorlar. Bu mouse bana bugün lazım çünkü komitem var ve elimde mouse yok. Mecburen gidip şubeden alacağım ama bu yaptıkları gerçekten artık midemi bulandırdı. İtopya'yı seviyorum ama çalıştıkları kargo firması rezalet. UPS kargoya bulaşmayın, bulaştırmayın.
Ek Not: Firmada çalışanlar sanki müşteri biz çalışanmışız gibi üste çıkmaya çalışıyorlar sakın taviz vermeyin böylelerine.
Gelip Hatay'ın merkezindeki tek şubelerini görmenizi isterimmicrosoftun anlaşmalı olduğu kargo şirketi UPS ?
Hocam hayırlı olsun mouse süper benim çok hoşuma gitti. Ben dayanamadım gittim şubeden aldım. UPS çekilecek bir firma değil ''Hatay'da''Bende itopyadan Viper Mini aldım tahmini teslimat tarihi geçti hala bekliyorum