Neler Yeni

UPS KARGO İLE İŞ YAPAN HİÇBİR SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN!

aydntgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
tugra aydın
bende hiç oyle birsey olmadı bende itopyadan klavye istedim 2 hafta cıvarında getirdiler itopya 4 gunde kargoya verdi ben atasehirde oturuyorumatasehirde yani adamlar o kadar yavaski pes upsyle calısılmaz net

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
ben de hataydan ups ile kargo aldığımda itopyadan 4 günde
başka bir mağazadan 1.5 günde teslim aldım bence şanssızsınız siz
Şansla alakası olduğunu sanmıyorum. Buradaki en kötü kargo firması net UPS'dir.

uydu3

80+ Silver
Daha hiç ups tecrübem olmadı bi ara deneyimlemek istiyorum ama ben şuanlık yurtiçinden aşırı memnunum sonrada mng ama mng bayadır yok internet sitelerinde yada ben denk gelmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alii
UPS bence en iyi teslimatı yapan kargo şirketi.Kaç kere kargo geldi hiç bir sorun yaşamadım.Arada istisna illaki oluyor.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İstisnalar kaideyi bozmaz.
Zaten bölgeden bölgeye değişiyor çalışmaları

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Arkadaşlar 13.01.2021 tarihinde itopya.com'dan mouse siparişi verdim ve 14.01.2021'de şipariş kargoya verildi. İstanbul'dan Adana'ya 1 günde yollanan kargo Adana'dan Hatay'a 3 günde yollanmadı. Neyse ona tamam dedim es geçtim. Bugün firmanın ilçemdeki şubesini arayıp kargomun bugün ne zaman dağıtıma çıkacağını sordum ve bana bugün dağıtıma çıkartmayacaklarını söylediler. Abi bu adamların işi ne ki bu kargoyu dağıtıma çıkartmıyorlar. Bu mouse bana bugün lazım çünkü komitem var ve elimde mouse yok. Mecburen gidip şubeden alacağım ama bu yaptıkları gerçekten artık midemi bulandırdı. İtopya'yı seviyorum ama çalıştıkları kargo firması rezalet. UPS kargoya bulaşmayın, bulaştırmayın.
Ek Not: Firmada çalışanlar sanki müşteri biz çalışanmışız gibi üste çıkmaya çalışıyorlar sakın taviz vermeyin böylelerine.
UPS en iyi kargo şirketlerinden biridir

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Ben kargo firması bile demek istemiyorum. MD2 sistemi de bunlar getirdi bana. Evimden 200 metre ileride gelip almamı söylediler. Sanki dağ başında oturuyorum gibi davranıyorlar.(Hatay'ın merkezinde oturuyorum yanlış anlaşılmasın.)
ben ankaradayım, tüm kargolarla sorun yaşadım ancak upsle hiç yaşamadım. en kaliteli kargo ups.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Arkadaşlar 13.01.2021 tarihinde itopya.com'dan mouse siparişi verdim ve 14.01.2021'de şipariş kargoya verildi. İstanbul'dan Adana'ya 1 günde yollanan kargo Adana'dan Hatay'a 3 günde yollanmadı. Neyse ona tamam dedim es geçtim. Bugün firmanın ilçemdeki şubesini arayıp kargomun bugün ne zaman dağıtıma çıkacağını sordum ve bana bugün dağıtıma çıkartmayacaklarını söylediler. Abi bu adamların işi ne ki bu kargoyu dağıtıma çıkartmıyorlar. Bu mouse bana bugün lazım çünkü komitem var ve elimde mouse yok. Mecburen gidip şubeden alacağım ama bu yaptıkları gerçekten artık midemi bulandırdı. İtopya'yı seviyorum ama çalıştıkları kargo firması rezalet. UPS kargoya bulaşmayın, bulaştırmayın.
Ek Not: Firmada çalışanlar sanki müşteri biz çalışanmışız gibi üste çıkmaya çalışıyorlar sakın taviz vermeyin böylelerine.
microsoftun anlaşmalı olduğu kargo şirketi UPS ?

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Ben UPS'ten memnunum. İzmir'de oturuyorum, İtopya'dan 26 Ağustosta aldığım ürünü 28 Ağustosta getirdiler.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bende itopyadan Viper Mini aldım tahmini teslimat tarihi geçti hala bekliyorum

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Bende itopyadan Viper Mini aldım tahmini teslimat tarihi geçti hala bekliyorum
Hocam hayırlı olsun mouse süper benim çok hoşuma gitti. Ben dayanamadım gittim şubeden aldım. UPS çekilecek bir firma değil ''Hatay'da''

Top Bottom