Neler Yeni

Yardım UPS KARGO REZİLLİĞİ!

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Bugün millenicomdan modem değişimi için siparisim vardı adam aile binasinin kapisindan ayakkabiliga modemi birakmis(İADELİ KARGO BİRDE) ve teslim edildi seçeneğini seçiyor kardesim ve annem evde zile dahi basmiyolar kapidan birakip gitmis degismesi gereken modemi napmam gerekiyor evde iki modem oldu millenicomdaki çok zeki müşteri hizmetleri not ediyolar başka bir şey yaptıkları yok lutfen dostlar sizden yardım lazim

Not: ups evime aşırı uzak yaklasik 24 km var

P.S.T.R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Belirtmek istemiyorum
Bugün millenicomdan modem değişimi için siparisim vardı adam aile binasinin kapisindan ayakkabiliga modemi birakmis(İADELİ KARGO BİRDE) ve teslim edildi seçeneğini seçiyor kardesim ve annem evde zile dahi basmiyolar kapidan birakip gitmis degismesi gereken modemi napmam gerekiyor evde iki modem oldu millenicomdaki çok zeki müşteri hizmetleri not ediyolar başka bir şey yaptıkları yok lutfen dostlar sizden yardım lazim

Not: ups evime aşırı uzak yaklasik 24 km var
gerekiyorsa adamlara yanlış kargo diyip eski modemi sokup geri gönderebilirsiniz arayarak

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gerekiyorsa adamlara yanlış kargo diyip eski modemi sokup geri gönderebilirsiniz arayarak
ya ups den kurye nasıl çağrılıyor kurye çağır dediğimde her şekilde böyle oluyor
1660065791315.png

kargonun alıncağı adrese kendi adresimi üstede firma kodunu yazdım bunu diyip duruyor çıldırıcam ne biçim bir sistemleri var bu adamların
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve şöyleki kargo yanlış kankam hani eski modem gidicek yenisi gelicekti eskisi gitmeden yenisini vermişler eve

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
klasık ups geçmiş olsun

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
klasık ups geçmiş olsun
Ya kanka geçmiş olsun falan deme allah rızası için adamlar camdan atmış modemi camdan giriş katın camından içeri atmışlar 4 mt den ve benim eski modemi teslim etmem gerekiyor kurye çağırma nasıl oluyor

P.S.T.R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Belirtmek istemiyorum
Ya kanka geçmiş olsun falan deme allah rızası için adamlar camdan atmış modemi camdan giriş katın camından içeri atmışlar 4 mt den ve benim eski modemi teslim etmem gerekiyor kurye çağırma nasıl oluyor
Çağırmak imkansızmış sizin gitmeniz gerekiyor

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,346
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hocam yapmanız gereken şubeyi arayın yetkili birini isteyin durumu anlatın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer ups i aramadıysanız arayın kargom teslim edildi gözüküyor ama bana gelmedi diyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,887
Üyeler
168,212
Son üye
ikaris
Top Bottom