UPS kargo yavaşlığı

2340922

80+
Reaksiyon skoru
145
En son itopyadan işlemci , hdd ve psu almıştım ve inanılmaz uzun sürmüştü gelmesi. 10 gün 11 gün falan diye hatırlıyorum. Daha kötüsü bize 1 Temmuz'da gelecek diyen UPS bizi 2 gün daha bekletmişti ve merkezlerine gidip elden almak zorunda kaldık.
İtopyadan 2700 liralık alışveriş yaparsın
itopya: 8 lira kargo ücreti var beyfendi.
müşteri: tm

Gene itopyadan alışveriş yaptım ve gene gidip almak zorunda kalacam, verdiğim kargo parasıyla rezil olacağım diye korkuyorum bu ups'den memnun değilim. Sözlerini tutmuyorlar, kargo takibi leş.

En son itopyadan işlemci , HDD ve PSU almıştım ve inanılmaz uzun sürmüştü gelmesi. 10 gün 11 gün falan diye hatırlıyorum. Daha kötüsü bize 1 Temmuz'da gelecek diyen UPS bizi 2 gün daha bekletmişti ve merkezlerine gidip elden almak zorunda kaldık.

Gene itopyadan alışveriş yaptım ve gene gidip almak zorunda kalacam, verdiğim kargo parasıyla rezil olacağım diye korkuyorum bu ups'den memnun değilim. Sözlerini tutmuyorlar, kargo takibi leş.
bu ayın 6 sında kargoladılar 8 inde bulunduğum il e geldi (farklı bi ilçeye) öngörülen teslimat ayın 10ydu ama hala elime ulaşmadı birsonraki teslimat için tuluyor teslimat planlanıyor diyor

bu ayın 6 sında kargoladılar 8 inde bulunduğum il e geldi (farklı bi ilçeye) öngörülen teslimat ayın 10ydu ama hala elime ulaşmadı birsonraki teslimat için tuluyor teslimat planlanıyor diyor
Ya ben bir de itopya ile aynı yakada oturuyorum arabayla gitsem 20 dk : D

En son itopyadan işlemci , HDD ve PSU almıştım ve inanılmaz uzun sürmüştü gelmesi. 10 gün 11 gün falan diye hatırlıyorum. Daha kötüsü bize 1 Temmuz'da gelecek diyen UPS bizi 2 gün daha bekletmişti ve merkezlerine gidip elden almak zorunda kaldık.

hocam çok tutarsız bana 3 günde pc geldi tam saatinde birisine 2 haftadır gtemiş bir bakmışsın başka illere 3 günde gitmiş çok tutarsızlar

Harbiden yahu.
3 gündür bekliyorum bugün 9'da dağıtıma çıktı hala gelmedi.

Kargo şirketleri öyle örnek; Aras Kargo
Hatırlardım eski mahallede kargo dağıtıcı vardı adamın arabası o kadar dolu ki, adamın çalışması gereken 14, saat adam durmadan eve geliyor, rahatça bilmem ne, kargoları şubelere bırakıyor adam, sonra evde yatıyo, böyle rahat kargo firmaları var işte, ben hatırlardım dedim adama ben aras kargo`dan aldım benimkini getirirmisiniz? Adam böyle ``Kafa sallıyo olur yaparız ederiz`` gitmiş kargomu şubeye bırakmış, bir de uzak şubeye yakındaki şubeye niye bırakmadın peki? neyse onu almaya gitttim bide, öyle işte, güvenmeyin çok kargo firmalarına şimdi kendisi de burdaysa onu Allah`a havale ediyorum, yani kimsenin ekmeğinde gözümüz yok şikayet de etmedim

Geri