Neler Yeni

UPS mi, Akım korumalı priz mi?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
UPS daha mantıklıdır

TheViola

80+
Neden high power iyi değil mi
Markadan yana bir sıkıntın olmasın. Çok uzun zamandır kullanıyorum daha üzmedi beni. Onun dışında soruna gelecek olursak Akım korumalı - priz ile ups çok farklı şeyler temelde.

Pc gibi bir alette ups en mantıklı olanı. Ama hali ile fiyatı yüksek oluyor. Amaç elektrik gittiğinde kapasitesine göre belirli süre içerisinde pcyi güvenle kapatabilmen,çalışmalarını kayıt altına alıp kayıplarını engelleme. Akım korumalı prizde elektrik gittiğinde tık diye pcde gider o sadece aşırı gelen akımı önlemek için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emre Demir
Markadan yana bir sıkıntın olmasın. Çok uzun zamandır kullanıyorum daha üzmedi beni. Onun dışında soruna gelecek olursak Akım korumalı - priz ile ups çok farklı şeyler temelde.

PC gibi bir alette ups en mantıklı olanı. Ama hali ile fiyatı yüksek oluyor. Amaç elektrik gittiğinde kapasitesine göre belirli süre içerisinde pcyi güvenle kapatabilmen,çalışmalarını kayıt altına alıp kayıplarını engelleme. Akım korumalı prizde elektrik gittiğinde tık diye pcde gider o sadece aşırı gelen akımı önlemek için.
Kapanmasından bisey olmaz da zarar verir mi sisteme o önemli

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Neden high power iyi değil mi
High Power 750W 80+ Bronze kullanıyorum, 540 TL civarında bir fiyata aldım.
Yarı modüler, saat gibi tıkır tıkır, sessiz çalışıyor PSU, 6 tane de koruması var.
Marka da kötü marka değil, güvenebilirsin.

Soruna cevap olarak UPS öneririm, daha mantıklı bir seçim olacaktır.

TheViola

80+
Kapanmasından bisey olmaz da zarar verir mi sisteme o önemli

Psu'nun kendi koruma sistemi var hocam akım-gerilim ıvır zıvır için hani elektrikli aletlerde şans faktörü diye birşeyde var. Yani akım korumalı priz almanıza gerek yok normalde birden kapanma sıkıntı değilse sizin için aynı görevi psuda görüyor.

Bütçen var ise ups al yanına garanti olsun.Benim bulunduğum yerde bir aralar acayip derecede elektrik kesintisi oluyordu istisnasız 1 ayın her günü . Bu süreçte bile problem çıkmadı.

Çınar Yaşar

80+ Gold
750w 80 Gold 650₺
Bunu alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

High Power iyi markadır.
Hiç duymamıştım bu markayı, peki şu kırmızı ışıklı olanı felan güzel mi

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257