Ups problem çıkartırmı?

ilkin-

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar geçen ay 1500Va ups aldım Buda 900w ediyor, benim kasada 550w monitörle beraber 600 oluyor. Önce her şey normaldi ama sonra ekran kendiliğinden kapanmaya başlıyordu, rest atınca düzeliyordu. PC açıldığında amd adrenalin hata veriyordu. Neyse ben tüm driverleri sildim tekrar kurdum şuanlık bir sıkıntı yok, ama ups kullanmıyorum. Sizce problem yazılımsalmıydı yoksa upsden dolayımı oluyordu?

Dipnot: Ups kullanma sebebim burda bazen gereksiz elektrik gide biliyor hem de akımı korumak adına almıştım.
IMG_3004.jpeg

Yazılımsal olmuş olabilir, UPS de bir arıza yok ise sorun çıkarmaz.

Yazılımsal olmuş olabilir, UPS de bir arıza yok ise sorun çıkarmaz.
Buarada ekran kartında kırmızı ışık yandığını görmüştüm ve belirli bir güç alamadığını düşündüm. Kasayı söktüğümde ekran kartının güç kablosu hafif yukarı çıkmıştı bence oda olabilir üstünden hafif basınca tam oturdu yerine

Arkadaşlar geçen ay 1500Va ups aldım Buda 900w ediyor, benim kasada 550w monitörle beraber 600 oluyor. Önce her şey normaldi ama sonra ekran kendiliğinden kapanmaya başlıyordu, rest atınca düzeliyordu. PC açıldığında amd adrenalin hata veriyordu. Neyse ben tüm driverleri sildim tekrar kurdum şuanlık bir sıkıntı yok, ama ups kullanmıyorum. Sizce problem yazılımsalmıydı yoksa upsden dolayımı oluyordu?

Dipnot: Ups kullanma sebebim burda bazen gereksiz elektrik gide biliyor hem de akımı korumak adına almıştım.Alıntıyı görüntüle
Amd ekran kartları elektirik kesintilerinden kolay etkilenebiliyor . Hicbir guc kaynagina kapasitesinin %80 90 yük bağlamamalı zamanla güç kaynakları verimliliği düşer ömrü tükenir. Tavsiyem ihtiyacınızin alacağınız güç kaynağının en yüksek %60 70 e denk olmasıdır.

Geri