Neler Yeni

Yardım UPS Sisteme Gelebilecek Zararı Engellenir Mi?

Americano

80+ Bronze
sorum olarak 1000va powerfulupsm var 750wattpsum var boşta iken sistem elektrik kesilğinde açık tutabiliyor fakat yük altında kesilirse sistemi açık tutamıyor ekran gidiyor fakat kasada anında ışık yanıyor anında sadece görüntü olarak gidiyor yük altında atıyorum kesildi görüntü gidiyor fakat milisaniyesinde kasada monitörde ışık oluyor zararı engelleyemezmi voltaj olsun 0mı hiçmi iş yapamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

........

@crazyreign

Son düzenleme:

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
ups falan anlamıyorum ama
elektrik gidince pc zarar geleceğini sanmam şahsen markası olmayan psu ile 1.5 yıl apu sistem kullandım çok kes elektrik kesildi bi sorun olmadı
şuandada 750w 80+ olan sistem kullanıyorum bi sorun olacağını zannetmem

Americano

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ups falan anlamıyorum ama
elektrik gidince pc zarar geleceğini sanmam şahsen markası olmayan psu ile 1.5 yıl apu sistem kullandım çok kes elektrik kesildi bi sorun olmadı
şuandada 750w 80+ olan sistem kullanıyorum bi sorun olacağını zannetmem
bildiğiniz tanıdıklarınız yokmudur

@Metshi hocam bakarmısınız

Son düzenleme:

Americano

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@RevDeisDou

Konuda yardımcı olabilecek varmı

Son düzenleme:

theali

80+ Bronze
sorum olarak 1000va powerfulupsm var 750wattpsum var boşta iken sistem elektrik kesilğinde açık tutabiliyor fakat yük altında kesilirse sistemi açık tutamıyor ekran gidiyor fakat kasada anında ışık yanıyor anında sadece görüntü olarak gidiyor yük altında atıyorum kesildi görüntü gidiyor fakat milisaniyesinde kasada monitörde ışık oluyor zararı engelleyemezmi voltaj olsun 0mı hiçmi iş yapamaz

........

@crazyreign
Hocam çok fazla takmayın benimde şuan imzamda olan PSU kötü ama çok şükür kesintilerde bir problem olmadı
Eğer çok sık olmuyorsa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
Hocam çok fazla takmayın benimde şuan imzamda olan PSU kötü ama çok şükür kesintilerde bir problem olmadı
Eğer çok sık olmuyorsa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
patlıcak en sonunda yazmıssınız 😂😂😂

theali

80+ Bronze

Reindi

80+ Silver

........

@crazyreign
kaç kere oldu 2 yıldır sayısız kez kesinti olmuştur PSU kalite ise bir sıkıntı olmaz bence

Top Bottom