UPS yanlış kargo getiriyor

koreden geliyor ve fatura numarasında krafton yazıyor PUBG oynuyormusun çekilişe flan katıldınmı belki bir şey kazanmışsındır onu gönderiyorlardır

koreden geliyor ve fatura numarasında krafton yazıyor PUBG oynuyormusun çekilişe flan katıldınmı belki bir şey kazanmışsındır onu gönderiyorlardır
haaaaa aynen. pubgden keycap kazanmistim ya o geliyo buyuk ihtimal😂 konu bile acmistim

Konu çözülmüştür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görsel scam a benzemiyor hocam karşılaştırdığım kadarı ile. Birde kore den yola çıkmış.
Tekrar soruyorum adres ve isim tutuyormu?
Sitelerinde böyle bir şey var
Alıntıyı görüntüle
çözüldü arkadaşlar. geçen pubg ekran görüntüsü etkinliği vardı ordan keycap kazanmıştım o geliyor.

beyler herhangi bişey sipariş etmedim. etmiş olsam bile upsden falan etmem. alacağınız gönderi "COLOSSEUM CORPORATION" falan diyor bu ne olabilir ki? gmail de paket ağırlığı 1 kilo yazıyor

Alıntıyı görüntüle
İki yıl önce Asus marka anakartımı servise göndermiştim. Servis onarımdan sonra ups ile kargoladı. Bu mankafalar anakartı başka birine teslim etmiş kırkıncı günün sonunda elime ulaştı allahtan eksik gedik hasar yoktu. Ups kargonun taşımacılığı berbat ötesi kesinlikle bu marka ile kargo yollamayın %90 yanlış gidiyor 😁

İki yıl önce Asus marka anakartımı servise göndermiştim. Servis onarımdan sonra ups ile kargoladı. Bu mankafalar anakartı başka birine teslim etmiş kırkıncı günün sonunda elime ulaştı allahtan eksik gedik hasar yoktu. Ups kargonun taşımacılığı berbat ötesi kesinlikle bu marka ile kargo yollamayın %90 yanlış gidiyor 😁
yok kral yanlış değil. pubg hediye gönderecekti de o geliyor. yoksa benim ne işim olur upsyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,741
Üyeler
184,050
Son üye
veysdlgr58
Geri