Neler Yeni

Urbanista los angeles alınır mı?

Pawters

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes can AKAR
3299TL fiyat etiketine sahip olan urbanistan los angeles alınır mı? sunduğu özellikler olsun tasarımı olsun biraz kendine çekiyor ama düşününce daha iyisi var mıdır diyorsun (güneş enerjisi ile şarj olması büyüleyici)

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Güneş enerjisi muhabbeti gereksiz, büyüleyici geliyor ama ne gerek vardı dedirtecek bir özellik. Zaten kulaklıkların aşağı yukarı şarj süreleri belli. Elektronik hastası olarak evet cezbedici ama 2-3 ay cezbeder sonra gerek var mıydı diye sorarım.

Pawters

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes can AKAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güneş enerjisi muhabbeti gereksiz, büyüleyici geliyor ama ne gerek vardı dedirtecek bir özellik. Zaten kulaklıkların aşağı yukarı şarj süreleri belli. Elektronik hastası olarak evet cezbedici ama 2-3 ay cezbeder sonra gerek var mıydı diye sorarım.
Aslında haklısın sadece güneş enerji meselesi için alınmaz belki ama düşününce ANC aktif iken 50 saat, ANC aktif değilken 80 saat pil ömrü sunması ve tasarımı beni almaya itiyor. Hangi kulaklık en iyisidir bilemiyorum ama sunduğu özellikler ve fiyatı ortalama geliyor, sizce de öyle mi yoksa farklı bir şey mi almalıyım.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Aslında haklısın sadece güneş enerji meselesi için alınmaz belki ama düşününce ANC aktif iken 50 saat, ANC aktif değilken 80 saat pil ömrü sunması ve tasarımı beni almaya itiyor. Hangi kulaklık en iyisidir bilemiyorum ama sunduğu özellikler ve fiyatı ortalama geliyor, sizce de öyle mi yoksa farklı bir şey mi almalıyım.
Kulaklık konusuna çok hâkim değilim hocam ama bu bütçe seviyesinde çok daha iyilerine denk gelmiştim önerilenlerden. Biraz daha araştırıp bakabilirsin bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,402
Üyeler
169,851
Son üye
ekmtksz
Top Bottom