Yardım 🔴🔴Üretim İçin 3D Yazıcı Önerisi‼️

Enco

80+ Silver
Reaksiyon skoru
958
Merhabalar,

Başlıktan belirttiğim gibi 3D yazıcı almak istiyorum. Kullanım alanları “telefon kılıfı gibi yumuşak baskı, monitör arka kapağı gibi büyük boyutlu baskı, arabalar için ayna kapağı…” gibi ürünler. Destekleriniz ve bilgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Chat GPT önerisi: Elegoo Neptune 4 Pro

Bütçe: 15000₺

• Beğen
Reaksiyonlar: Tive
Merhabalar,

Başlıktan belirttiğim gibi 3D yazıcı almak istiyorum. Kullanım alanları “telefon kılıfı gibi yumuşak baskı, monitör arka kapağı gibi büyük boyutlu baskı, arabalar için ayna kapağı…” gibi ürünler. Destekleriniz ve bilgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Aynı yazıcıyı ben kullanıyorum memnunum 1.5 sene civarı oldu.Fakat büyük baskılar alıcaksan elegoo max - plus modellerine yönelmeni öneririm baskı kaliteleri aynı sadece baskı alanı avantajın olur

En büyük olarak ne bastınız hocam, performansı, kalitesi falan nasıldı?

gece lambası button box kutusu vs bastım aman aman büyük bir şey basma ihtiyacım olmadı

Merhabalar,

O bütçeye büyük baskı olarak ikinci elden Neptune 4 Max alabilirsin.

Geri