ROMEO GUNTAC
80+
- Reaksiyon skoru
- 129
İncehesap gibi yerden almanı tavsiye ederim bazıları iade edilen malları satabilior hatta sorunlu gönderip uğraştırıorlar.
İncehesap itopya gibi sitelere baktım ama mallesef ne 3300x ne 3500x nede 2600x vardı 3600 de bütçem yetmiyorİncehesap gibi yerden almanı tavsiye ederim bazıları iade edilen malları satabilior hatta sorunlu gönderip uğraştırıorlar.
Yok fanı geldi ama termal macunluydu paketlemede çok güvensizdi bu satıcıyı incelledim ve bundan alsam olur mu buda mı traydirTray olarak satılan işlemci olabilir.
Post automatically merged:
Evet satıcınıza baktım işlemci Tray olarak satılıyor. Kutusuz fansız gelmesi normal paketleme ise onlara kalmış bir durum.
O zaman yorumları çok değerlendirmeleri çok olan bir satıcıdan al sorun çıkmaz inşAllahİncehesap itopya gibi sitelere baktım ama mallesef ne 3300x ne 3500x nede 2600x vardı 3600 de bütçem yetmiyor
En iyi buydu baktığımda diğerlerinde ya yorum yoktu ya da paketleme kötüydü diyorduO zaman yorumları çok değerlendirmeleri çok olan bir satıcıdan al sorun çıkmaz inşAllah
O zaman al şimdiden hayırlı olur inşAllahEn iyi buydu baktığımda diğerlerinde ya yorum yoktu ya da paketleme kötüydü diyordu
Mallesef ama gördüğüm bir iki damla termal macun dökmüşlerdi yayılmamışdı etrafa ya da işlemci üzerine işlemci ayağıda minik bir ayak kırıktı sadece kutuda bunların şefaf olmıyan ve çekmeceli orta bir minik kutuydu işlemci boyutunda bir kutuydu etrafı bildiğimiz baloncuklu ambalajla kaplanıp bantlanmıştıişlemcinin pinlerinden biri kırık ise paketlemeyi düzgün yapamamışlar iade edip başka satıcıdan alın. Fan gönderdiğini söylediniz ve termal macun izlerinin olduğunu. işlemci pinlerinin ve fanın fotoğrafını atabilme şansınız var mı? mümkünse gönderdikleri kutuyu da.
görmeden yardımcı olamam. içinize sinmediyse gerekçe bildirmeden 14 gün içinde iade edebilirsiniz.Mallesef ama gördüğüm bir iki damla termal macun dökmüşlerdi yayılmamışdı etrafa ya da işlemci üzerine işlemci ayağıda minik bir ayak kırıktı sadece kutuda bunların şefaf olmıyan ve çekmeceli orta bir minik kutuydu işlemci boyutunda bir kutuydu etrafı bildiğimiz baloncuklu ambalajla kaplanıp bantlanmıştı
Zaten direk yarın kargoya ücretsiz gönderim koduyla vericem sonuçta kırık bir ayaklı işlemciyle ne yapabilirim kigörmeden yardımcı olamam. içinize sinmediyse gerekçe bildirmeden 14 gün içinde iade edebilirsiniz.