takılmıyor kralTakabiliyorsun benim bildiğim. Desteklediği ne ise onun performansını verir.
Ben takıyorum sorunsuz çalışıyor ama. Bahsettiğim başka bir şey mi acaba. USB 3.0 pc ama 2.0 şeyleri takabiliyorum.takılmıyor kral
kasanın üst tarafında 3.0 var kablosuz klavyemin aparatını oraya takabilirmiyimBen takıyorum sorunsuz çalışıyor ama. Bahsettiğim başka bir şey mi acaba. USB 3.0 pc ama 2.0 şeyleri takabiliyorum.
Valla hocam ben ESP-32 programlamak için MicroUSB kablosu bile takıyorum sıkıntı çıkmıyor bir yeri MicroUSB diğer tarafı USB 2.0 bir sorun yaşamıyorum.kasanın üst tarafında 3.0 var kablosuz klavyemin aparatını oraya takabilirmiyim
biraz denedim epey girmede zorlanıyor çokta bastırmak istemedim bu yüzdenValla hocam ben ESP-32 programlamak için MicroUSB kablosu bile takıyorum sıkıntı çıkmıyor 2.0 olmasına rağmen.
Ters-düz çevirip dene hocam zorlamadan girmesi gerekiyor. Zorlanırsa o zaman dönüştürücü lazımdır.biraz denedim epey girmede zorlanıyor çokta bastırmak istemedim bu yüzden
Takılıyor olması lazım hocam benim portlarda bu şekil kullanabiliyorum yanlış takıyor olmayasınız ?kasada 2 tane usb 3.0 girişi var ancak bendeki ekipmanlar usb 3 değil usb 3 den usb 2.0 döndüren bir şey var mı var ise önerir misiniz? kaliteli olsun
ne kadar denesemde olmuyorTakılıyor olması lazım hocam benim portlarda bu şekil kullanabiliyorum yanlış takıyor olmayasınız ?