USB 3.0 Portlar çalışmıyor

Reaksiyon skoru
0
Merhaba USB 3.0 Portlar çalışmıyor klavye taktığım zaman klavyenin ışıkları yanıyor ama tuşlara basınca tepki vermiyor yazmıyor Mouse içinde aynı sorun var, USB flash bellek takınca okumuyor sadece 2.0 Portlar ve öndeki 1 tane olan 3.0 port çalışıyor BIOS'tan bütün ayarlarına baktım bütün portlar enabled ama sonuç yok.Ayrıca Aygıt Yöneticisindeki Evrensel Seri Veri Yolu denetleyicileri kısmında ünlem yok
1761411013092.webp

Merhaba USB 3.0 Portlar çalışmıyor klavye taktığım zaman klavyenin ışıkları yanıyor ama tuşlara basınca tepki vermiyor yazmıyor Mouse içinde aynı sorun var, USB flash bellek takınca okumuyor sadece 2.0 Portlar ve öndeki 1 tane olan 3.0 port çalışıyor BIOS'tan bütün ayarlarına baktım bütün portlar enabled ama sonuç yok.Ayrıca Aygıt Yöneticisindeki Evrensel Seri Veri Yolu denetleyicileri kısmında ünlem yok Alıntıyı görüntüle
PC yeni mi? Sorun yeni mi ve ne yaptıktan sonra oluştu? Ünlem olmasa da bi anakart driverlarını baştan yükle chipset, usb vs.
Çözülmezse bios update var mı ona da bir bak eğer varsa onu da bi denersin.

PC yeni mi? Sorun yeni mi ve ne yaptıktan sonra oluştu? Ünlem olmasa da bi anakart driverlarını baştan yükle chipset, usb vs.
Çözülmezse bios update var mı ona da bir bak eğer varsa onu da bi denersin.
merhaba pc temmuzda alındı chipset güncellemesi yaptım ve bios ayarlarından usb configrationda her şey normal ama düzelmiyor klavyeye sadece ışıklar geliyor pc görmüyor

Konudan bağımsız bir tane kök hubum çalışmayı bırakıyor bu neyle ilgili olabilir? usb 3.0 olan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,132
Üyeler
183,953
Son üye
kyrian
Geri