Erpol 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1,220 Reaksiyon skoru 494 3 Ağustos 2025 #1 Laptopa riser ile USB üzerinden ekran kartı takmak istiyorum. Çıkışına da monitör bağlamak istiyorum. Laptopun kendi ekranını kullanmayacağım. Bu mümkün mü var mı böyle bir şey?
Laptopa riser ile USB üzerinden ekran kartı takmak istiyorum. Çıkışına da monitör bağlamak istiyorum. Laptopun kendi ekranını kullanmayacağım. Bu mümkün mü var mı böyle bir şey?
N nawpor 80+ Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 378 Reaksiyon skoru 284 3 Ağustos 2025 #2 Henüz son kullanıcı için böyle bir teknoloji yok
Erpol 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1,220 Reaksiyon skoru 494 3 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 nawpor yazmış: Henüz son kullanıcı için böyle bir teknoloji yok Devamı için tıklayın... Vardı sanırım.Bir videoda görmüştüm ama o videoyu bulamadım şimdi.
nawpor yazmış: Henüz son kullanıcı için böyle bir teknoloji yok Devamı için tıklayın... Vardı sanırım.Bir videoda görmüştüm ama o videoyu bulamadım şimdi.
N nawpor 80+ Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 378 Reaksiyon skoru 284 3 Ağustos 2025 #4 eGPU diyorsun sanırım ama onlar bildiğim kadarı ile Thunderbolt çıkışı ister ve uçuk fiyatları var.
Erpol 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1,220 Reaksiyon skoru 494 3 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 nawpor yazmış: eGPU diyorsun sanırım ama onlar bildiğim kadarı ile Thunderbolt çıkışı ister ve uçuk fiyatları var. Devamı için tıklayın... eGpu box değil dediğim.Mining kazma için kullanılan riser kartı laptopa usb ile bağlayıp ekran kartı takmak amacım.
nawpor yazmış: eGPU diyorsun sanırım ama onlar bildiğim kadarı ile Thunderbolt çıkışı ister ve uçuk fiyatları var. Devamı için tıklayın... eGpu box değil dediğim.Mining kazma için kullanılan riser kartı laptopa usb ile bağlayıp ekran kartı takmak amacım.