ca.s
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,333
Donanımsal sorun var sanırım.çözümler tükendi sanırım.
Donanımsal sorun var sanırım.çözümler tükendi sanırım.
Normal yazılımlar ile veya windows ile format atınca dosyaları kurtarma ihtimalin var.low level format atılan usb bellekten dosya kurtarılırmı. Level Format tool 4.0 ile
low level formatta işe yaramadı denemediğim yöntem kalmadı yarın bir tamirciye götürüceğim onun diyececğine göre yakar çöpe atarım yada kurtarbilirse kurtarsın.Normal yazılımlar ile veya windows ile format atınca dosyaları kurtarma ihtimalin var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kök kurulum yaparsan kurtarma ihtimalin yok denecek kadar az.
Kök kurulum yöntemi var bir de ama ne var ne yok siliyor ilk aldığın gibi oluyor.low level formatta işe yaramadı denemediğim yöntem kalmadı yarın bir tamirciye götürüceğim onun diyececğine göre yakar çöpe atarım yada kurtarbilirse kurtarsın.
Bir kısım değil 3 kısım var güç ile ilgili.
Bunlar sonuç vermiyorsa
Usb zarar görmüş olabilir.
Recuva ile kurtarmaya çalışın verileri.
Yoksa üreticinin markaya ait yazılımını indirin.
Bu olmazsa mecburen riskli bir yöntem var.
Onu yapıp recovery deneyeceksiniz.
Mümkün olan en kısa sürede yeni usb edinip risk almayın derim.
Başka usblere de bağlantı koptu diyorsa sistem dosyaları bozulmuştur.
denedim hocam olmuyor bu.Bunu niye denemediniz? 2.videoyu
o nasıl oluyor.Kök kurulum yöntemi var bir de ama ne var ne yok siliyor ilk aldığın gibi oluyor.
Üstte arkadaş 2. video diye belirtmiş aslında.denedim hocam olmuyor bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o nasıl oluyor.
smı programını denedim. open fail hatası veriyor. tam sürüme göre yok. şimdi atıyorum bilgileri.Üstte arkadaş 2. video diye belirtmiş aslında.
USB belleği taktığında ChipGenius programında çıkan verilerini kopyalayıp atar mısın?
Üstte arkadaş 2. video diye belirtmiş aslında.
USB belleği taktığında ChipGenius programında çıkan verilerini kopyalayıp atar mısın?