Neler Yeni

Usb bellek ve hdd'ler öneri

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Aslak
usb bellek bakıyorum işletim sistemi kurmak ve içinde çalıştırmak için ortalamanın biraz üstünde hızlarda usb bellek hdd veya taşınabilir ssd önerisine ihtiyacım var bütçem çok kısıtlı genel olarak uzun vadeli kullanıcağımdan kaliteli bir şey istiyorum ama bütçe zorlamasında istiyorum buna göre f/p bir ürün önerebilir misiniz? hocam

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Alperen Yılmaz
usb bellek bakıyorum işletim sistemi kurmak ve içinde çalıştırmak için ortalamanın biraz üstünde hızlarda usb bellek hdd veya taşınabilir ssd önerisine ihtiyacım var bütçem çok kısıtlı genel olarak uzun vadeli kullanıcağımdan kaliteli bir şey istiyorum ama bütçe zorlamasında istiyorum buna göre f/p bir ürün önerebilir misiniz? hocam
Usb bellekte hangi işletim sistemi kullanacaksınız linuxmu

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Alperen Yılmaz
evet linux dağıtımlarından biri işte
Live iso varsa kullanabilirsiniz hocam öbür türlü olmuyor benim bildiğim kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

USBden yavaş olur

Taşıma amaçlı:) kullanılmayacaksa ssd alabilirsiniz hocam

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Aslak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Live iso varsa kullanabilirsiniz hocam öbür türlü olmuyor benim bildiğim kadarıyla

USBden yavaş olur
hocam linux dağıtımın kendi sitesinde bununla alakalı dosyalar ve bağlantılar var bakarsınızda ben hangi usb alıcam bilmiyorum bana 128 lik 256 lık falan yeter aslında 7 gb bişi zaten iso

USBden yavaş olur

Taşıma amaçlı:) kullanılmayacaksa ssd alabilirsiniz hocam
taşıma için kullanıcam arada bilmiyoum ssd pek taraftarı değilim çünkü pahalı baya ya

Top Bottom