USB Bluetooth dongle tavsiyesi

Reaksiyon skoru
8
PS4 sattıktan sonra bir adet dualshock 4üm kaldı ve bilgisayarımda kullanmak istiyorum bunun için bluetooth dongle almak istiyorum kaliteli bir dongle en ucuz ne kadar olabilir? tahmini 50-75 lira civarı bir değer biçtim

dark'ınkini kullanıyorum gayet iyi

PS4 sattıktan sonra bir adet dualshock 4üm kaldı ve bilgisayarımda kullanmak istiyorum bunun için bluetooth dongle almak istiyorum kaliteli bir dongle en ucuz ne kadar olabilir? tahmini 50-75 lira civarı bir değer biçtim
fiyatlar birbirine yakın ama markalar kalitesiz bu fiyat bandında en kalitelisi bu

Biraz araştırdım da ben şunu alacağım, siz de inceleyebilirsiniz:
dark'ınkini kullanıyorum gayet iyi
Sizin kullandığınız bu linkini attığım mı hocam? Kablosuz kulaklıkla kopma vs. herhangi bir sorunu var mı? Bir de her açılışta otomatik tanıyor mu? Teşekkürler.

ben 4.0 ını kullanıyorum şu sıralar çok aktif kullanamadım controler almıştım controllerdan memnun kalmayınca iade ettim ama kopma vs gibi problemler olmadı odamdan salona çekiyordu kolla evin içinde geiyordum :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,698
Üyeler
186,775
Son üye
Keremmm54
Geri