bilsem seçmeyi neden olmasınPOWERMASTER USB TO AUX KABLO NARİTA NRT-5065 (NRT-982) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
POWERMASTER USB TO AUX KABLO NARİTA NRT-5065 (NRT-982) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
![]()
Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardımcı olduysa en iyi cevap seçer misin?![]()
Problem Killer Network Programı silinerek sorun ortadan kalktı. Söz konusu program MSI veya Gigabyte ayırt etmeden her anakartta bu probleme yol açabiliyormuş. Sistem yavaş yavaş RAM kaçırmaya başlıyor.
Alıntıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardımcı olduysam en iyi cevap seçer misin?
Rapor ete tıkla sonra en iyi cevaba tıkla.bilsem seçmeyi neden olmasın
@baid'in attıklarını bir deneyin. Büyük ihtimalle verim alamayacaksınız. Çünkü USB girişli kulaklıkların güç ihtiyacını telefonun 3.5 çıkışından verebilmek pek mümkün değil, ses kısık ve gövdesiz gelebilir. Umarım yaşamazsınız bu sorunu ama yaşarsanız şaşırmayın diye yazdım.Arkadaşlar yeni kulaklık aldım ve sadece usb ile bağlanıyor bir yere ben telefonada bağlamak istiyorum anlıcaniz usb girişini Jack girişine çeviren alet bilen varmi link atabilir mi İnternete yazıyorum çıkmıyor