Rampage Comfort var zaten halihazırda fakat hem kırıldı hem de sesi kesiliyor sol tarafın, kablosu çok dolanıyor.
bu kulaklık işini görecektir he biraz bütçeyi aşıp dahada sağlam bir şey olsun bir kere alıcam zaten diyorsan bunuda alabilirsin
Rampage RGW9 COMFORT Siyah USB 7.1 Surround Sound RGB Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık : Amazon.com.tr: Elektronik
Rampage RGW9 COMFORT Siyah USB 7.1 Surround Sound RGB Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Teşekkürler indirim düşerse alırım.Razer Kraken X Usb modelini Abdullah abi video çektiği zaman (4 ay önce) 350 TL'ye almıştım sağda solda çok indirim oluyor bence Instagramdan anlık takip edip indirimlerle almalısın.
Önermem hocam 4 sene kullandım. 2. Yılında kulaklık padleri yırtılmaya başladı ve arkasından ses arttırıp kısma özelliği çalışmaz oldu. En sonunda kablosundan temassızlık almaya başlayınca Logitech G435 'e geçtim. Aşırı memnunum. Bütçeni arttırabilirsen kulaklıkta paradan kaçma derim.
Her markada böyle sorunlar olabiliyor ama buda size denk gelmiş benimde 2 yıl oldu. Hiçbir sorunu yok ses ayarlama kısmı çalışıyor , yırtılan kısım yok ve bence ses kalitesi de gayet güzel. Sende haklısın sana nasıl bir kulaklık geldi bilemem ama bendeki çok iyi çalışıyor.Önermem hocam 4 sene kullandım. 2. Yılında kulaklık padleri yırtılmaya başladı ve arkasından ses arttırıp kısma özelliği çalışmaz oldu. En sonunda kablosundan temassızlık almaya başlayınca Logitech G435 'e geçtim. Aşırı memnunum. Bütçeni arttırabilirsen kulaklıkta paradan kaçma derim.