usb kulaklik onerisi

gww1

80+
Reaksiyon skoru
7
350-400 civarinda mumkunse usb girisli mikrofonu iyi olan bir kulaklik onerebilir misiniz? cok problem olursa biraz daha arttirabilirim butceyi.

Razer Kraken X Usb modelini Abdullah abi video çektiği zaman (4 ay önce) 350 TL'ye almıştım sağda solda çok indirim oluyor bence Instagramdan anlık takip edip indirimlerle almalısın.

bu kulaklık işini görecektir he biraz bütçeyi aşıp dahada sağlam bir şey olsun bir kere alıcam zaten diyorsan bunuda alabilirsin

bu kulaklık işini görecektir he biraz bütçeyi aşıp dahada sağlam bir şey olsun bir kere alıcam zaten diyorsan bunuda alabilirsin

Rampage Comfort var zaten halihazırda fakat hem kırıldı hem de sesi kesiliyor sol tarafın, kablosu çok dolanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Razer Kraken X Usb modelini Abdullah abi video çektiği zaman (4 ay önce) 350 TL'ye almıştım sağda solda çok indirim oluyor bence Instagramdan anlık takip edip indirimlerle almalısın.
Teşekkürler indirim düşerse alırım.

James Donkey modellerinde bakabilirsin kanka uygun fiyatlı ve kaliteli öneririm.

Rampage titanX, James Donkey 710,11,12 den çok sıkıntı çeken var haberin olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: gww1
Önermem hocam 4 sene kullandım. 2. Yılında kulaklık padleri yırtılmaya başladı ve arkasından ses arttırıp kısma özelliği çalışmaz oldu. En sonunda kablosundan temassızlık almaya başlayınca Logitech G435 'e geçtim. Aşırı memnunum. Bütçeni arttırabilirsen kulaklıkta paradan kaçma derim.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: gww1
Önermem hocam 4 sene kullandım. 2. Yılında kulaklık padleri yırtılmaya başladı ve arkasından ses arttırıp kısma özelliği çalışmaz oldu. En sonunda kablosundan temassızlık almaya başlayınca Logitech G435 'e geçtim. Aşırı memnunum. Bütçeni arttırabilirsen kulaklıkta paradan kaçma derim.
Her markada böyle sorunlar olabiliyor ama buda size denk gelmiş benimde 2 yıl oldu. Hiçbir sorunu yok ses ayarlama kısmı çalışıyor , yırtılan kısım yok ve bence ses kalitesi de gayet güzel. Sende haklısın sana nasıl bir kulaklık geldi bilemem ama bendeki çok iyi çalışıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,655
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri