USB kulaklık PC ye takılı mı bırakılmalı

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar öncelikle merhaba Rampage Pulsar Usb Kulaklık satın aldım bu kulaklığı satın almamım sebebi ise bundan önceki kulaklığımın usb girişinin bozulmasıydı bir daha böyle bir durum yaşanmaması için ne gibi önlemler alabilirim PC yi kullanmıyorken Kulaklığı çıkarmalı mıyım ya da üzerinde takılı mı bırakmalıyım yardımxı olacak herkese şimdiden teşekkürler...

En İyi Cevap
Ben uzun seneler hiç çıkartmadan kullandığım kulaklıklar bilirim.
Bence kulaklığın farklı bir sebepten bozulmuştur. Takılı kalmasında bir sakınca olduğunu sanmıyorum.
Arkadaşlar öncelikle merhaba Rampage Pulsar Usb Kulaklık satın aldım bu kulaklığı satın almamım sebebi ise bundan önceki kulaklığımın usb girişinin bozulmasıydı bir daha böyle bir durum yaşanmaması için ne gibi önlemler alabilirim PC yi kullanmıyorken Kulaklığı çıkarmalı mıyım ya da üzerinde takılı mı bırakmalıyım yardımxı olacak herkese şimdiden teşekkürler...
memnunmusun nasul performansı var

memnunmusun nasul performansı var
Evet su an icin memnun kaldim ses kalitesi gayet iyi kafayi da rahatsiz etmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Takılı kalsın hiçbir şey olmaz :)
Teşekkürler...

Çıkarmana gerek yok, sürekli takılı olması herhangi bir problem yaratmaz. Zaten sürekli çıkarıp takarsan girişi bozabilirsin.
Teşekkurler...

Takılı kalmasında bir sorun olacağını sanmıyorum.
Tesekkurler
...

merhaba kardeşim kulaklığının ışığı belli bir süre sonra bozulabilir çünkü kasayı kapatsanda ışığı kapanmıyor diye biliyorum ama başka bir problem olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,465
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri