usb ye bios nasıl yüklenir?

Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar başka bir bilgisayara bios güncellemesi yapmak istiyorum. fredoss sistem daha win 10 kurmadım o pcye, önce biosu kurmak istiyorum. msi ın sitesinden en son sürüm biosu yükledim ama nasıl flashı hazır hale getireceğim bilmiyorum. ( direk yüklediğim bios dosyalarını flashın içine atayım mı yoksa yapılması gereken başka bir şey var mı ? flashı taktığım zaman biosu güncellemek istiyorum )

bu arada anakart msi b450m-a pro max

Klasörün içinde iso dosyası olacak onu direk flash belleğe kopyala flash bellekte başka bir şey olmasın flash tak yeniden başlat bios'tan m flash seçeneğini seç flash belleğin içerisine atmış olduğun dosyaya tıklayarak güncellemeni yap..

Klasörün içinde iso dosyası olacak onu direk flash belleğe kopyala flash bellekte başka bir şey olmasın flash tak yeniden başlat bios'tan m flash seçeneğini seç flash belleğin içerisine atmış olduğun dosyaya tıklayarak güncellemeni yap..
hocam iso dosyası dediğiniz nedir ? gerçekten bu konularda çok bilgisizim yanlış bir şey yapmak istemiyorum

YouTube ye MSI BIOS güncelleme yaz çıkar

Dosyayı indirip flasha atıyorsun eğer rar şeklindeyse rar'dan çıkar sonra bios'a gir M-Flash'a tıkla sonra flash'taki dosyayı seçip başlat. Flash belleğin içinde başka bir şey olmazsa işin daha kolay olur.

Geri