ekran kartı % oranı yazıyorya o oran bu karta göre normal mi, o % kısmı fps değeri gibi bir şey mi yani şey gibi bu kart ile gta da 60fps alırsın bu yüzden %5 oranını veriyorum başka daha pahalı bir kart ile 200fps alırsın bu yüzden %80 veriyorum gibi bir şey mi yoksa yüzde kısmı kartın normalde vermesi gereken performansın %5 ini verebiliyor gibi bir şey mi bunu bilmiyorumKonuyu daha iyi açıklar mısın?
yani bu kartı kullananlar max %7 mi almışlarGenel ortalamadasın, yani o ekran kartını kullananlar da o skoru almış. Bence ileride yenile ekran kartını kesinlikle.
Hocam onu takmayın, ekran kartınızın eski olduğunu anlatıyor o kısım. Dediğiniz gibi max %7 almışlar.ekran kartı % oranı yazıyorya o oran bu karta göre normal mi, o % kısmı fps değeri gibi bir şey mi yani şey gibi bu kart ile gta da 60fps alırsın bu yüzden %5 oranını veriyorum başka daha pahalı bir kart ile 200fps alırsın bu yüzden %80 veriyorum gibi bir şey mi yoksa yüzde kısmı kartın normalde vermesi gereken performansın %5 ini verebiliyor gibi bir şey mi bunu bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani bu kartı kullananlar max %7 mi almışlar
%5.21 korkunç yazması ne alaka onu da çözemedim
bu kart için 500tl fazla bir fiyat mıHocam onu takmayın, ekran kartınızın eski olduğunu anlatıyor o kısım. Dediğiniz gibi max %7 almışlar.
Bilgim yok ama ayrıca bir konu açarak öğrenebilirsinizbu kart için 500tl fazla bir fiyat mı
tamam teşekkür ederimBilgim yok ama ayrıca bir konu açarak öğrenebilirsiniz
Bu ekran kartının 2021 yılında oyun iş günlük işler için ortalama puanı diye biliyorumekran kartı % oranı yazıyorya o oran bu karta göre normal mi, o % kısmı fps değeri gibi bir şey mi yani şey gibi bu kart ile gta da 60fps alırsın bu yüzden %5 oranını veriyorum başka daha pahalı bir kart ile 200fps alırsın bu yüzden %80 veriyorum gibi bir şey mi yoksa yüzde kısmı kartın normalde vermesi gereken performansın %5 ini verebiliyor gibi bir şey mi bunu bilmiyorum
yani bu kartı kullananlar max %7 mi almışlar
%5.21 korkunç yazması ne alaka onu da çözemedim