Neler Yeni

Yardım Furmark test sonuçları sizce iyi mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Şan Özşaho
Bu fena değil.
İntel arc 750 buldum, garantisi olduğunu söylüyor ancak sistemi olmadığından test edemediğini söyledi paramgüvende ile sipariş etmeyi kabul etti sizce alınır mı, benim islemcim için biraz fazla güçlü de değilimdir ?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,628
İsim
Hacı
İntel arc 750 buldum, garantisi olduğunu söylüyor ancak sistemi olmadığından test edemediğini söyledi paramgüvende ile sipariş etmeyi kabul etti sizce alınır mı, benim islemcim için biraz fazla güçlü de değilimdir ?
Alınır çok mantikli ekran kartı. Param guvende sorun olur ise alıcı tarafını yani seni savunur.
Varsin güçlü olsun zararı olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelince furmark yapar etiketlersiniz beni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Şan Özşaho
Düz Rx 5700 performansı

Ekler

• IMG-20250101-WA0008.jpg
    IMG-20250101-WA0008.jpg
    344.1 KB · Hit: 20
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Şan Özşaho
Alınır çok mantikli ekran kartı. Param guvende sorun olur ise alıcı tarafını yani seni savunur.
Varsin güçlü olsun zararı olmaz.

Gelince furmark yapar etiketlersiniz beni.
İntel kartların yeniden yapılandırma boyutlandırma çubu denen bir özellikle tam performans verdiğni söyleyen birisi var benim islemci ve anakart eski nesil olduğundan bunu desteklemiyormuş, sizin bu konuda bir bilginiz var mı acaba ?

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Barış
Ekran kartlarının modelden modele Fan Devir hızı ve sweetspot dedikleri bir sıcaklık derecesi vardır attığınız örneklerde çoğu ekran kartı ya fazla hava almayan bir kasanın içinde çalıştırılıyor ya da termal macunu kurumuştur veya fabrikasyon olarak o şekilde çalışması uygun görülmüştür. özellikle çift fan ise furmark testinden sonra bence satıcıya ekran kartının ne kadar ses ile çalıştığınıda sorun telefonu olması gereken uzaklığa koysun göndersin benim ekran kartım ısınıyor mesela benim kasam küçük bir kasa ve ekran kartım çift fan, fanları %80 ile 77 derecelerde ama fan devri %70-%80 olsa bile sessiz bir kart.

size önerim rx 6600 veya 6600xt bulursanız iyi fiyata rx 6700xt'de olabilir

intel ekran kartlarındanda zorunda olmadıkça uzak durun ekran kartı pazarına yeni girdiler ve driver problemleri çok fazla var.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,628
İsim
Hacı
hocam 5800 rpm 98 derece monster laptop kullanmak gibi bi güzellik yok petekleri açmıyorum aylık ort. 250 tl kazançtayım jdhakjhdahoıdajoıd
Ucuz laptopların alayı öyle süpürge gibi 🤣🤣

İntel kartların yeniden yapılandırma boyutlandırma çubu denen bir özellikle tam performans verdiğni söyleyen birisi var benim islemci ve anakart eski nesil olduğundan bunu desteklemiyormuş, sizin bu konuda bir bilginiz var mı acaba ?
evet bi tık düşük fps alır ama % kaç düşük araştırmadım.

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,628
İsim
Hacı
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Şan Özşaho
Ucuz laptopların alayı öyle süpürge gibi 🤣🤣

evet bi tık düşük fps alır ama % kaç düşük araştırmadım.
Bira düşük fps almak ekran kartının daha çok çalışmasına sebep olur mu yani darboğaz olayı yaşama ihtimalim azalır mı sence ?

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Onur
Ekran kartlarının modelden modele Fan Devir hızı ve sweetspot dedikleri bir sıcaklık derecesi vardır attığınız örneklerde çoğu ekran kartı ya fazla hava almayan bir kasanın içinde çalıştırılıyor ya da termal macunu kurumuştur veya fabrikasyon olarak o şekilde çalışması uygun görülmüştür. özellikle çift fan ise furmark testinden sonra bence satıcıya ekran kartının ne kadar ses ile çalıştığınıda sorun telefonu olması gereken uzaklığa koysun göndersin benim ekran kartım ısınıyor mesela benim kasam küçük bir kasa ve ekran kartım çift fan, fanları %80 ile 77 derecelerde ama fan devri %70-%80 olsa bile sessiz bir kart.

size önerim rx 6600 veya 6600xt bulursanız iyi fiyata rx 6700xt'de olabilir

intel ekran kartlarındanda zorunda olmadıkça uzak durun ekran kartı pazarına yeni girdiler ve driver problemleri çok fazla var.

Kaba taslak konuşmayı seviyorsunuz, intel sorunları çözdü. Bal gibi de alınır.

Bira düşük fps almak ekran kartının daha çok çalışmasına sebep olur mu yani darboğaz olayı yaşama ihtimalim azalır mı sence ?
Güzel kardeşim git arc 750 770 al temiz keyfine bak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Şan Özşaho
Kaba taslak konuşmayı seviyorsunuz, intel sorunları çözdü. Bal gibi de alınır.

Güzel kardeşim git arc 750 770 al temiz keyfine bak.
İşlemcime sorun yaratmayacaksa eğer yarın sipariş vereyim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,708
Üyeler
164,366
Son üye
Alperen01101
Top Bottom