Üst düzey FPS oyuncu mouse

Katsu

80+
Reaksiyon skoru
60
Bütçe
800
Selamlar, profesyonel dereceye yakın bir şekilde Valorant oynuyorum. şuan ki mousemi kırdım zaten çok üst düzey bir şey değildi. Daha iyi bir şeye geçmek istiyorum şuanlık kafamda STEELSERİES RİVAL 650 var ama bir de sizin önerilerinizi öğrenmek istiyorum.

Bütçeniz nedir? Ayrıca başlığı düzenleyin.

Selamlar, profesyonel dereceye yakın bir şekilde Valorant oynuyorum. şuan ki mousemi kırdım zaten çok üst düzey bir şey değildi. Daha iyi bir şeye geçmek istiyorum şuanlık kafamda STEELSERİES RİVAL 650 var ama bir de sizin önerilerinizi öğrenmek istiyorum.
Mausu nasıl kurdun 😅😅😅😅

bence en iyisi Logitech in yeni çıkardğı kablosuz olan light pro bişey di hatırlayamadım işte o

VAY BE UMARIM BULURSUN.

Logitech G PRO Lightspeed.

Bütçe? El ölçüleri? Tutuş şekli?

Bunu önerebilirim.

Kablosuzda logitech en iyisi ama kabloluda değil

ilk defa duyuyorum açıkçası bakacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçe çok önemli değil ama 700 -800 max diyelim
pençe şeklinde kullanıyorum şuanki mouseyi ama biraz küçük geldiği için olabilir tutuşa alışabilirim problem değil elim de bi tık büyüktür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,044
Üyeler
191,203
Son üye
rocke07
Geri