Üst Düzey Sistem Tavsiyesi

inclr

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar merhabalar,

i9 son sürüm
iyi bir anakart
m2 ssd
basit bi ekran kartı(işlemcide varsa da olur)
128 ve üzeri ram
sıvı soğutma
kaliteli kasa ve psu

bu özelliklerde bir pc düzeceğim ya da hazır sistem alacağım tavsiyelerinizi verebilirseniz çok memnun olurum.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim konuda bir arkadaş yardımcı olmuştu buradan bakabilirsin.

Arkadaşlar merhabalar,

i9 son sürüm
iyi bir anakart
m2 ssd
128 ve üzeri ram
sıvı soğutma
kaliteli kasa ve psu

bu özelliklerde bir pc düzeceğim ya da hazır sistem alacağım tavsiyelerinizi verebilirseniz çok memnun olurum.
Bütçe nedir ? İş için kullanacaksınız sanırım.

Bütçe nedir ? İş için kullanacaksınız sanırım.
Patron istedi hocam, evet iş için kullanılacak. Muhtemelen bütçe sınırı yoktur fiyat istedi. Ekran kartı dediğim gibi işlemcinin üstündeki de yeterli olacaktır muhtemelen. Olmadı sonradan ekleme yaparız ihtiyaç duyulursa kullandıkça. Ama diğer özelliklerin sıraladığım şekilde olmasını istiyor.

13900k ile 14900k arasında devasa bir fark yok diye biliyorum araştırıp işlemciyi ona göre seçebilirsiniz. Diğer parçalarıda attım fakat 360mm yeterli olur mu bilmiyorum arctic 420mm falan alınabilir. Bu attığım kasaya 420mm takılmıyor eğer 420mm alcaksanız g500a falan alabilirsiniz.

Arkadaşlar merhabalar,

i9 son sürüm
iyi bir anakart
m2 ssd
128 ve üzeri ram
sıvı soğutma
kaliteli kasa ve psu

@Kürşat Kütükçü hocam bakar dermanın onda :D

Hocam hatırlat demiştiniz
Bütçe sınırı yoksa üst seviye parçalardan gidebiliriz o halde.

Parçaları çok fazla ekstrem seçmedim bütçe sınırı yoksa her şey olabilir diye kalite fiyat performans ürünleri seçmeye çalıştım 71k yapıyor aşağı yukarı aşağı da iner yukarı da çıkar isteğe göre.

2x

420mm sıvı soğutma

420mm destekli kasa

Son düzenleme:
Bütçe sınırı yoksa üst seviye parçalardan gidebiliriz o halde.

Parçaları çok fazla ekstrem seçmedim bütçe sınırı yoksa her şey olabilir diye kalite fiyat performans ürünleri seçmeye çalıştım 71k yapıyor aşağı yukarı aşağı da iner yukarı da çıkar isteğe göre.

2x

420mm sıvı soğutma

420mm destekli kasa

Bu şekilde sorunsuz memnun ederse stabil bı şekilde direkt bunları önereyim hocam. Sadece iş için kullanılacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,676
Üyeler
192,458
Son üye
bozkurtoguz23
Geri