Üst göğüs odaklı antrenman onerısı

lecxx

80+
Reaksiyon skoru
21
Herkese iyi sosyaller. Göğüs için yaptığım hareketler bunlar. Üst göğsüm alt ve ortaya göre daha boş. Bu program iyi mi? yoksa değişiklik yapmam daha mı iyi olur?

1. Gün (Üst göğüs ağırlıklı)
  • Incline Bench Press → 2 set 6–8
  • Incline Chest Press Machine → 2 set 8–10
  • Machine Fly (üst açı) → 2 set 10–12
  • Cable Crossover (üstten alta) → 2 set 12–15

2. Gün (Orta + alt ağırlıklı)
  • Bench Press (düz) → 2 set 6–8
  • Chest Press Machine (düz) → 2 set 8–10
  • Decline Chest Press Machine → 2 set 8–12
  • Cable Crossover (üstten alta) → 2 set 12–15

Fazla yoğun antrenman atrofiye sebep olur hocam.

dehahipertrofi.webp

ya da hem güç hem estetik istiyorsan benimkini yapabilirsin
3fa9fe45-39ff-48f2-b25f-a41decb9c9f5.webp

Onerın nedır hocam ne yapmamı omerırsın Güray aydının yenı başladığı progrsma başlamayı düşünüyorum mantıklımı sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerin nedir hocsm ne yapmamı onerırsın

Alıntıyı görüntüle
ya da hem güç hem estetik istiyorsan benimkini yapabilirsin
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler

kardeşim 1 aydır aynı konuları açıyosun araştır biraz 1000 tane video var internette güray hypertrophy yap işini görür ama kimse senin vücudunu görmeden kan testini görmeden bişey diyemez salonundaki hocalara sormak en iyisi

kardeşim 1 aydır aynı konuları açıyosun araştır biraz 1000 tane video var internette güray hypertrophy yap işini görür ama kimse senin vücudunu görmeden kan testini görmeden bişey diyemez salonundaki hocalara sormak en iyisi
Güray hocanın programına başlamayı düşünüyorum sagol

Hocam antrenmanlar yoğundu kollarım daha küçük duruyor nedenı buymuş demekkı teşekkür edetım

Son düzenleme:
Gereksiz fazla çalışıyorsun. 2 üst 1 orta göğüs hareketi seçip haftada 2 defa yapmak yeterli. Üst göğsün aşırı gelişmiş olmadığı sürece alt göğüs çalışıp estetiği bozmanın hiçbir manası yok.

Ben sırasıyla 4-4-3/4 set dumbell chest press, incline bench press machine, salonun yoğunluğa göre de pec fly ya da incline bench cable fly yapıyordum. Gayet de yeterli oluyor ki zaten olması gereken böyle.

Gereksiz fazla çalışıyorsun. 2 üst 1 orta göğüs hareketi seçip haftada 2 defa yapmak yeterli. Üst göğsün aşırı gelişmiş olmadığı sürece alt göğüs çalışıp estetiği bozmanın hiçbir manası yok.

Ben sırasıyla 4-4-3/4 set dumbell chest press, incline bench press machine, salonun yoğunluğa göre de pec fly ya da incline bench cable fly yapıyordum. Gayet de yeterli oluyor ki zaten olması gereken böyle.
Güray aydının programına başlamayı düşünüyorum hocam ıyımı dence

Güray aydının programına başlamayı düşünüyorum hocam ıyımı dence
No. 1'i diyorsan ben denedim çok keyifliydi de vaktim yok diye sürekliliğini sağlayamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,505
Üyeler
189,280
Son üye
ramonsuz
Geri