Neler Yeni

Üst Kattan İnternet Çekme Yöntemlerii internet bağlantısı için çözüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar
Instagram
_ramo_.d2
Peki arkadaşlar benim modemin üst katta ben 2. Bir sinyal arttırıcı mi almam gerekiyor yoksa kablo ilemi bağlamam gerekiyor interneti

Nezha

80+ Bronze
Peki arkadaşlar benim modemin üst katta ben 2. Bir sinyal arttırıcı mi almam gerekiyor yoksa kablo ilemi bağlamam gerekiyor interneti
Ben kablo çektim sinyal arttırıcı olsa da aynı performans alınmıyor. Rj45 pimi takmadan önce kabloyu sarkıttım pimapene delik açtım incesinden sonra rj45 basıp taktım pcye. Pimi başta takarsan delik küçük gelir, deliği büyük delersen içeri hava böcek falan girer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar
Instagram
_ramo_.d2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kablo çektim sinyal arttırıcı olsa da aynı performans alınmıyor. Rj45 pimi takmadan önce kabloyu sarkıttım pimapene delik açtım incesinden sonra rj45 basıp taktım pcye. Pimi başta takarsan delik küçük gelir, deliği büyük delersen içeri hava böcek falan girer.
Ama aşşağiki katta 1 veya bazen 2 dış internet çekiyor sorun olurmu
Ben merdivenlerden çekerim herkalde

Nezha

80+ Bronze
Ama aşşağiki katta 1 veya bazen 2 dış internet çekiyor sorun olurmu
Ben merdivenlerden çekerim herkalde
Repeater alsan ve tam güç çekse bile jitter ve ms fark ediyor kabloya göre. Eğer competitive oyuncu değilsen öyle yapabilirsin. Chill takılıyorsan falan fark etmez wifi ile oynamak ama cs2 faceit gireyim lol valo oynayayım dersen jitter ms arttı mı kafayı yersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar
Instagram
_ramo_.d2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Repeater alsan ve tam güç çekse bile jitter ve ms fark ediyor kabloya göre. Eğer competitive oyuncu değilsen öyle yapabilirsin. Chill takılıyorsan falan fark etmez wifi ile oynamak ama cs2 faceit gireyim lol valo oynayayım dersen jitter ms arttı mı kafayı yersin.
Çözüm

Top Bottom